Ups! James Bond-sanger afsløret ved en fejl

Adele talte over sig på live tv, da hun (muligvis) afslørede, at hun skal synge sangen til den nye James Bond

Adele kommer muligvis i fint selskab som Bond-sanger. (Foto: AP)
Adele kommer muligvis i fint selskab som Bond-sanger. (Foto: AP)

LÆS OGSÅ: Adele i chok over tissende fan

LÆS OGSÅ: Adele brækker sig før sine koncerter

Da Adele i weekenden gæstede 'The Jonathan Ross Show', kom hun muligvis til at afsløre sig selv som sangerinden bag temasangen til den næste James Bond film.

Den britiske sangerinde blev spurgt, om hun er i gang med at skrive nogle nye sange, da hun svarede, at hun skal tilbage i studiet til november og indspille.

- Men det er ikke for at indspille et album. Det er faktisk en temasang, jeg skal lave, fortalte Adele til Jonathan Ross og afbrød efterfølgende sig selv:

- Wow, der kom jeg vist lige til at afsløre mig selv...

Nynnede titelmelodien
Derefter begyndte Jonathan Ross at nynne titelmelodien til James Bond filmene, og det fik Adele til at grine højt og længe, før hun sagde 'Nej'.

- Det er bare en enkelt sang, sagde hun, og det blev det sidste ord, der blev sagt i den sag, selvom Jonathan Ross gjorde sit bedste med bedende hundeøjne for at få mere at vide.

Hvis det er temasangen til den 23. James Bond film, Adele skal indspille i studiet til november, så træder hun ind i kredsen af en række store musikere, der tidligere har lavet sange til agent 007 - blandt andre Tom Jones, Paul McCartney, Madonna og Alicia Keys.