Afsløring: Dovne Lennon sov konstant

En ny dokumentarfilm afslører John Lennon som en doven hund, der ikke brød sig meget om George Harrison

Lennons bidrag til musikhistorien kan ikke diskuteres, men var han i virkeligheden lidt af en doven hund. (Foto: AP)
Lennons bidrag til musikhistorien kan ikke diskuteres, men var han i virkeligheden lidt af en doven hund. (Foto: AP)

Det var tilsyneladende ikke tilfældigt, at John Lennon udformede sit 'Bed-In'-protest-koncept med Yoko Ono, så han kunne blive i sengen under sin varme dyne.

Ifølge en ny dokumentarfilm med titlen 'Beatles Stories' var Lennon nemlig særdeles glad for at sove.

Hovedkilden i dokumentarfilmen er en fyr ved navn Tony Bramwell, der gennem mange år var assistent for The Beatles.Han hævder, at det hovedsageligt var Paul McCartneys fortjeneste, at The Fab Four fik så mange klassikere i kassen, som de gjorde.

- John boede 50 kilometer uden for London, men Paul boede lige ved siden af Abbey Road-studierne. Så Paul kunne smutte i studiet, når han lige havde lyst - dag eller nat. Hvis John skulle lave noget, skulle han hentes af en chauffør. Og han var en doven skiderik. Han brugte rigtig meget tid på at sove, siger Tony Bramwell.

Ikke på bølgelængde
Udover sengekantshistorien om John Lennon fortæller Bramwell desuden, at den langhårede Beatle ikke gav meget for bandets guitarist George Harrison.

- John og George var aldrig rigtig på bølgelængde. Det var derfor, at George altid delte mikrofon med Paul. Ifølge John var Beatles ham og Paul - eller måske bare ham.

0 kommentarer
Vis kommentarer