Take That sad fast i robot

Popgruppens utrolige sceneshow tog en uventet drejning under koncert i Manchester

Her ses Take That under en optræden ved Germany's Echo Music Award i Berlin. Nu turneerer bandet i Storbritannien og senere Europa. (Foto: AP)
Her ses Take That under en optræden ved Germany's Echo Music Award i Berlin. Nu turneerer bandet i Storbritannien og senere Europa. (Foto: AP)

Det britiske band Take That har fået nyt liv, efter Robbie Williams valgte at sætte solokarrieren på pause til fordel for sit tidligere band. Alle sejl er sat på bandets nuværende turné, hvor der er gjort meget ud af sceneshowet. Måske lidt for meget.

I weekenden tog deres koncert på City of Manchester Stadium en uheldig drejning, da bandmedlemmerne Mark Owen og Howard Donald blev fanget i en 30 meter høj robot. De sad fast i robottens hænder, som hang tre meter over jorden, så medarbejdere bag scenen måtte komme dem til undsætning med stiger.

Sceneshow for 125 millioner
- Normalt står vi samlet her på scenen på dette tidspunkt i showet, jokede Gary Barlow, mens hans bandkammerater sad fast.

Før de tog blev hjulpet ud af robotten, måtte Howard Donald gennemføre sangen 'Never Forget' som forsanger, mens han var inde i metalkæmpen.

Selv om mekanikken kan drille, er der ikke blevet sparet på sceneshowet i budgettet. Samlet er der brugt 125 millioner kroner på show og rekvisitter.

Efter optrædener i Storbritanniens hovedstæder går turnéen videre til Milano og derefter København, hvor der 15. og 16. juli bliver spillet op til robotdans i Parken.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Terry Allen and The Panhandle Mystery Band: 'Just Like Moby Dick' (Paradise of Bachelors-album/Ude 24. januar)
2.Hanne Boel: 'Between Dark & Daylight' (Stunt-album/Ude 24. januar)
3.Pet Shop Boys: 'Hotspot' (x2-album/Ude 24. januar)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.American Football: 'Year One Demos' (Polyvinyl-ep/Ude nu)
2.Sondre Lerche: 'Britney' (PLZ-ep/Ude nu)
3.Beck: 'Hyperspace' (Capitol-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere