Backstreet Boys tager på vegetar-turne

Der kommer ikke kød på bordet, når det rutinerede boyband tager på turne med New Kids On the Block

Sådan tog de efterhånden aldrende Backstreet Boys-mænd sig ud, da de i 2009 gæstede København i anledning af Klimatopmødet. (Foto: AP)
Sådan tog de efterhånden aldrende Backstreet Boys-mænd sig ud, da de i 2009 gæstede København i anledning af Klimatopmødet. (Foto: AP)

Mænd og kød. Det hænger sammen ligesom kvinder og sko i det stereotype syn på de to køn. Så når fire mænd lever op og ned ad hinanden i månedsvis, er det svært at forestille sig, at det ikke involverer kød.

Men det er tilfældet i det legendariske boy band, Backstreet Boys. Der bliver nemlig ingen røde ribeye bøffer, når bandet tager hul på deres kommende turne med New Kids On the Block. Det skriver contactmusic.com

Læs også: Backstreet Boy skal på afvænning

Ny diæt
De fire medlmmer af det aldrende boy band vil sikre at deres energiniveau hele tiden er skyhøjt ved hjælp af en alternativ kost.

- Vi får en masse søvn og er gået over til en vegetar-diæt. Jeg prøver at rense min hjerne og blive klar til alt det, der skal ske i den nærmeste fremtid, siger Nick Carter til Celebuzz.com og tilføjer:

- Jeg har downloadet en meditationsbog. Jeg elsker at slappe af og meditere. Det er vigtigt, for jeg har så mange jern i ilden, og hvis jeg ikke finder ro en gang imellem, så kan det være farligt for mit helbred.

Læs også: Backstreet Boys fyrede den af på NASA

Ny træner
Det er ikke kun maden, som sangerne prøver at forbedre. På trods af deres enorme rutine har de også hyret en sangtræner, der skal hjælpe dem med at ramme de høje toner på turneen.

- Jeg har lavet en masse vokal-træning. Vi har alle sammen fået en masse undervisning, siger Nick Carter.

De to boy bands starter deres turne den 2. juni på gigant- og underholdsningshotellet, Mohegan Sun, i delstaten Connecticut i USA.

0 kommentarer
Vis kommentarer