Prince crashede talkshow

Når man er så kendt som Prince, så behøver man ikke være inviteret til et talkshow. Man dukker bare op

Sangeren Prince underholdt næsten 900 mennesker på Amager Bio ved et afterparty efter koncerten i Forum. (Foto: Henning Hjort)
Sangeren Prince underholdt næsten 900 mennesker på Amager Bio ved et afterparty efter koncerten i Forum. (Foto: Henning Hjort)

Man kan vel virkelig kalde sig selv for en verdensstjerne, når man ikke engang behøver at være inviteret til at være med i et talkshow, men bare kan dukke op uanmeldt. Det var i hvert fald, hvad sangeren Prince gjorde i showet 'The View'.

Den populære talkshowværtinde Barbara Walters gjorde store øjne, da den lille sanger med den store stemme pludselig gjorde sin entre midt i et program, hun var ved at optage.

Men hurtigt fik hun fattet sig, og da hun lige havde haft besøg af teen-idolet Justin Bieber, der havde sagt til hende, at han drømte om at blive ligesom Prince en dag, så var hun ikke sen til at spørge verdensstjernen til hans mening om Biebers udtalelse.

Prince - der så glad nok ud for komplimentet - svarede, at han mente, at nøglen til et langt liv i musikindustrien er at lære sig alle aspekter af musikken.

Og så rådede han Bieber til at finde et instrument og en god lærer - og afslørede dermed, at han ikke kender teenageren så godt, som teenageren kender ham.

Bieber spiller nemlig ikke mindre end fire instrumenter - både guitar, klaver, trommer og saxofon.