Pussycats endegyldigt færdige

Pussycat Dolls er fortid. Forsanger Nicole Scherzinger har gjort sig grundigt upoplær blandt de andre i truppen

Kimberly Wyatt, Jessica Sutta, Nicole Scherzinger, Melody Thornton og Ashley Roberts fra Pussycat Dolls poserer på et billede fra 2008. (Foto: AP)
Kimberly Wyatt, Jessica Sutta, Nicole Scherzinger, Melody Thornton og Ashley Roberts fra Pussycat Dolls poserer på et billede fra 2008. (Foto: AP)

Nogen siger, at missekatte har ni liv. Men det gælder ikke for den sexede pigegruppe Pussycat Dolls, der nu endegyldigt skulle være gået fra hinanden.

Allerede i august var der forlydener om, at de øvrige medlemmer af den syngende dansetrup var jaloux på forsanger Nicole Scherzinger, der gennem hele forløbet har nydt den største opmærksomhed fra både medier og fans.

Dengang sagde danser Kimberly Wyatt, at både brand og band ville bestå trods uenigheder mellem pigerne, men ifølge New York Post, er bruddet uigenkaldeligt.

Kilder fortæller til avisen, at pigerne nu er parat til at udmelde en officiel opløsning, fordi de ikke længere kan holde ud at arbejde sammen med Nicole.

- Det er krig. De er splittet op endegyldigt. Ingen af de andre piger taler med Nicole, som de synes har stjålet rampelyset for derefter at smutte for at lave sit eget, siger en person nær bandet.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Iggy Pop: 'Free' (Loma Vista-album/Ude 6. september)
2.!!!: 'Wallop' (Warp-album/Ude 30. august)
3.Giant Sand: 'Recounting the Ballads of Thin Line Men' (Fire-album/Ude 20. september)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Amason: 'Galaxy I' (Kobalt-album/Ude nu)
2.Pete Yorn: 'Caretakers' (Shelly-album/Ude nu)
3.Electric Youth: 'Memory Emotion' (Watts Arcade Inc.-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere