Stone er stenet

Den engelske sanger Joss Stone er kommet i stormvejr, efter at hun har blåstemplet brugen af cannabis

Joss Stone virkede nu ikke stenet, da hun agerede reporter på den røde løber og tog imod stjernerne ved MTV EMA i Berlin i sidste uge. (Foto: AP)
Joss Stone virkede nu ikke stenet, da hun agerede reporter på den røde løber og tog imod stjernerne ved MTV EMA i Berlin i sidste uge. (Foto: AP)

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at sangerinden Joss Stone ikke følger den slagne vej for superstjerner.

Senest under en pressekonference i Berlin viste hun sin foragt over for et sladder-, mode- og forbrugerorienteret samfundt ved blandt andet at være iført klude så triste, at hun næppe ville være sikret adgang til et dansk provinsdiskotek, og nu har hun gjort det klart, at hun ryger tjald, og at hun ikke mener, at det skal være ulovligt.

- Jeg ryger pot, men jeg synes ikke, at det egentlig er et stof. Det er mere en urt. Jeg fortryder ikke, at jeg har sagt det. Jeg tror, at alle ryger pot, og folk, der siger, at de ikke gør det, lyver.

- Pot har fået et dårligt stempel, men hvordan er det farligt? Det får dig til at grine røven i laser, og du falder måske i søvn. Jeg mener, alkohol er meget mere skadeligt, siger Joss Stone til Star Magazine.

Og hun afslører også, at hun i perioder ryger hver dag.

- Det kommer an på, om jeg arbejder, og på hvilken sang. Og hvorvidt det er et rygerstudie eller ej. Det er som at tage en drink.

Hendes udtalelser er dog faldet antinarkoaktivister for brystet.

- Hun burde overveje, hvilken effekt hendes udtalelser har på andre mennesker. Specielt unge fans, som ser op til hende. Folk som Joss Stone skulle holde kæft om disse ting. Det er meget skadeligt, og hun har tydeligvis ikke overvejet de videre effekter af stoffet.

- Vi har allerede en narkokultur i England, og hun gør det kun værre, siger David Raynes, formand for the National Drugs Prevention Alliance.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Pixies: 'Beneath the Eyrie' (BMG-album/Ude 13. september)
2.Sean O'Hagan: 'Radum Calls, Radum Calls' (Drag City-album/Ude 25. oktober)
3.Efterklang: 'Altid sammen' (Rumraket-album/Ude 20. september)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Amason: 'Galaxy I' (Kobalt-album/Ude nu)
2.Pete Yorn: 'Caretakers' (Shelly-album/Ude nu)
3.Electric Youth: 'Memory Emotion' (Watts Arcade Inc.-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere