Last Christmas-afløser klar

George Michael har skrevet en ny julesang der, måske, bliver et hit ligesom 'Last Christmas' - men er den lige så god som juleklassikeren? Lyt og skriv din anmeldelse her

George Michael er kommet i (trist) julehumør igen. Det har han skrevet en sang om. (Foto: AP)
George Michael er kommet i (trist) julehumør igen. Det har han skrevet en sang om. (Foto: AP)

Efter 24 år med 'Last Christmas' som fast juleinventar er selv George Michael tilsyneladende blevet småtræt af det udødelige julehit:

I hvert fald har han i år lavet en ny julesang, som måske kan afløse 'Last Christmas' som julens favorit nummer et (og hadesang nummer et for nogle).

Sangen hedder 'December Song' og kan lige nu købes som download på George Michaels hjemmeside, indtil den fra 25. december bliver gratis at downloade.

Er det lidt småt med kronerne, grundet den finansielle krise kombineret med julens traditionsbundne overforbrug, så har juleglade væsener allerede lavet musikvideoer til sangen og lagt den op på YouTube, så det er muligt at smuglytte, inden man evt. køber.

Skriv din anmeldelse
Hvordan klarer 'December Song' sig så i forhold til Last Christmas?

Ligesom firserklassikeren er det en jule-melankolsk George Michael, der folder sig ud, og ligesom sin foregænger savner 'December Song' ikke kitchede elementer: Blandt andet indledes sangen med et opulent julekor.

Den er dog renset for de dansable firser-trommer og den syntetiske bjældeklang, som gennemsyrer 'Last Christmas' - hvilket vil være en dårlig ting for nogle og en lettelse for andre.

Men hvad synes læserne? Medlemmer af nationen inviteres til at skrive en lille anmeldelse af 'December Song' i kommentarfeltet under artiklen.

Du kan høre 'December Song' her

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.The Black Keys: 'Let's Rock' (Easy Eye-album/Ude 28. juni)
2.Delbert McClinton and Self-Made Men + Dana: 'Tall, Dark, & Handsome' (Hot Shot-album/Ude 26. juli)
3.Buddy & Julie Miller: 'Breakdown on 20th Ave. South' (New West-album/Ude 21. juni)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Amason: 'Marry Me Just For Fun' (Ingrid-single/Ude nu)
2.Sonic Youth: 'Battery Park, NYC: July 4th 2008' (Matador-album/Ude nu)
3.Pip Blom: 'Boat' (Heavenly-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere