Annonce:
Annonce:

Hør hele Guns N' Roses-albummet her

Ekstra Bladets musikanmelder kaldte Axls comeback 'Røv N' Nøgler' og kvitterede med to stjerner. Nu er det din tur! Hør hele 'Chinese Democracy' og giv stjerner her

'Chinese Democracy' bliver sat til salg den 22. november, men allerede nu kan hele albummet høres ganske gratis og lovligt på MySpace. (Foto: Universal)
'Chinese Democracy' bliver sat til salg den 22. november, men allerede nu kan hele albummet høres ganske gratis og lovligt på MySpace. (Foto: Universal)
Annonce:
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

Det længe ventede - eller som nogle vælger at anskue det - 'længe frygtede' - comeback-album fra det, som Axl Rose stædigt insisterer på at kalde Guns N' Roses - kommer i handlen i Danmark lørdag den 22. november.

Men allerede fra i dag kan du høre hele albummet, hvis du klikker dig ind på den musikalske, sociale netværkstjeneste MySpace. Her har Guns N' Roses oprettet en profil, hvor du kan høre hele albummet i sin fulde længde, eller blot klikke dig rundt i de sange, du er interesseret i at høre.

- Guns N' Roses er definitionen på rock and roll. Jeg er lige så spændt som alle andre på at høre albummet. Det er en stor ære at have premiere på albummet her på MySpace, før den kommer ud i handlen til hele verden, siger MySpace-chefen Tom Anderson i en pressemeddelelse.

For at høre albummet skal du være logget ind på MySpace. Det kræver, at du har en MySpace-profil, men hvis ikke du allerede har en, kan du nemt, hurtigt og gratis oprette den.

Ekstra Bladets musikanmelder anmeldte allerede i begyndelsen af ugen albummet og var bestemt ikke imponeret. Konklusionen var to halvsløje stjerner og bekymring for Axls mentale helbred.

Her på ekstrabladet.dk/ musik vil vi naturligvis gerne høre, om du er enig med vores anmelders bedømmelse, så når du har lyttet dig igennem albummet, er du meget velkommen til at give os din bedømmelse via afstemningen til højre i denne artikel.

Hør albummet HER

God fornøjelse...

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: