Annonce:
Annonce:

Hvid fest i Horsens for The Beatles

Publikum overholdt stort set udsendt dresscode, da det hvide album blev fejret

Publikum parerede ordre om dresscode. Langt de fleste kom i hvidt tøj. Selv hospitalskitler blev luftet i Forum Horsens. (Foto: Henrik Schütt)
Publikum parerede ordre om dresscode. Langt de fleste kom i hvidt tøj. Selv hospitalskitler blev luftet i Forum Horsens. (Foto: Henrik Schütt)
Annonce:
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

I et hvidklædt menneskehav blev jubilæumskoncerten for det hvide album, som The Beatles udsendte for nøjagtig 40 år siden, lørdag en stor oplevelse i Forum Horsens.

Den udsendte dresscode opfordrede publikum til at klæde sig i hvidt, og de fleste ankom også, så enhver AGF-fan ville have frydet sig. En enkelt mand i orange var der også.

Det gamle makkerpar Rugsted & Kreutzfeldt, der var uhyre populære på rockscenen for 30 år siden, fik aftenens største bifald for deres akustiske udgave af Beatles-sangen Blackbird.

Nervøsitet i luften
– Jeg er nervøs, for det her er stort, sagde Lars Lilholt, før han gik på scenen - og det samme sagde Julie Berthelsen, da hun netop havde sunget sin Beatles-sang Ob-La-Di, Ob-La-Da.

Annonce:

Peter Sommer afslørede, at han først opdagede The Beatles i en alder af ca. 20 år, men siden har ladet sig inspirere ikke mindst af John Lennons tekster.

Bragede igennem
Gavin DeGraw var blandt de største navne - men mange af de mindre kendte som Annika Aakjær bragede igennem med Why Don’t We Do It In The Road.

Som at skide, når man tror, man skal slå en prut, står der på hjemmesiden fra Magtens Korridorer. Da bandet lørdag stod på scenen, blæste det totalt igennem med sangen Yer Blues.

Publikum op at stå
Den næsten lokale Peter Sommer fik tændt samtlige lygter, der var udleveret til publikum, da han på smukkeste vis sang Long, Long,Long.

– Så (h)vidt så godt, lød hans afskedsreplik.

Outlandish med suveræn vokal fik publikum op at stå.

Cæcilie Norby passede perfekt til Honey Pie.

Caroline Henderson afsluttede et af de flotteste show nogensinde i Danmark med sangen Good Night. Da var kl. 22.35.

Annonce:

Arrangør Frank Panduro, der ikke har trukket sig mere tilbage end, at han fortsat er aktiv i musiklivet, forklarer ekstrabladet.dk, at det er fire år siden, pladeproducer Jesper Bay over en godnat-bajer i Forum Horsens nævnte datoen for det kommende 40-års jubilæum. Ideen til aftenens koncert udviklede sig derfra.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: