Annonce:
Annonce:

Tom Trussetyv afhængig af kvinder

Uden smukke, unge damer var Tom Jones nye album ’24 hours’ aldrig blevet en realitet, fortæller stjernen til Ekstra Bladet

Hvis jeg lænede mig tilbage nu for at nyde mit otium, ville jeg ikke være tilfreds, siger Tom Jones. (Foto: AP)
Hvis jeg lænede mig tilbage nu for at nyde mit otium, ville jeg ikke være tilfreds, siger Tom Jones. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

Tom Jones har smidt trusserne og udleverer sig selv på sit nye album ’24 hours’, hvor han for første gang i karrieren har været med til at skrive de fleste sange.

- Jeg har kun kvindelige sangskrivere med på min nye plade, og alle sangene er personlige og handler om mig, siger Tom Jones, da Ekstra Bladet møder ham i London på Mandarin Oriental Hotel.

Den gamle trussetyv fortæller, at det er helt tilfældigt at de nye sange er lavet af kvinder, og indrømmer, at de har været en stor inspiration. Han virker troværdig, men skynder sig at tilføje, at Bono fra U2 også har lavet et af numrene.

- Hvordan har kvinderne påvirket pladen?

Annonce:

- Pigerne, jeg arbejdede med, hev alle mulige personlige historier ud af mig, som de kunne bruge i sangskrivningen. Nogle af pigerne syntes eksempelvis, at det var mærkeligt, at jeg har været gift med den samme, siden jeg var 17 år gammel. Jeg sagde, at lige meget hvor jeg var henne ledte vejen altid tilbage til hende. Sådan opstod sangen ’The road’. Men det var ikke mit mål, at lave et åbenhjertet album.

- Er du blevet følsom på dine gamle dage?

- Faktisk havde en af pigerne skrevet en sang, hvor jeg skulle synge, ’du ser godt ud med min t-shirt på’, og ’jeg kan ikke vente med, at du flår den af’. Jeg måtte fortælle hende, at det ikke var den type sang, jeg ledte efter. Jeg har jo allerede lavet ’sexbomb’. Jeg ledte efter sange med mere mening i.

Stadig en sexbombe
- Føler du ikke, at du skal leve op til dit image som en sexbombe?

- Jo, til en vis grad. Jeg synes da også stadig, at jeg kan være en sexbombe. Jeg er bare 68 år nu og ikke 28. Jeg har ikke et behov for at synge om det, griner han.

Annonce:

- Jeg ved godt, hvad øjet ser ofte har større indflydelse på folks meninger end selve musikken. Folk vil se mig i stramme bukser, for det er de vant til. Jeg kigger tit på billeder fra gamle dage og tænker: ’Oh my God, hvad er det dog, jeg har på?’ Så jeg kan egentlig godt forstå dem, som stadig kaster med trusser.

Tom Jones´ personlige og spidse rådgiver bryder ind og beder mig stille et sidste spørgsmål rettet mod hans nye album. Det bliver ikke helt, som hun gerne vil have det.

- Hvorfor tror du, kvinderne falder for dig?

- Jeg tror det er min charme, som stammer fra min baggrund som waliser. Kelterne er kendt for at være et varmt folk som elsker at fortælle historier. Vi er poeter og musikere. Desuden er min arbejderklassebaggrund en del af mig, siger han og peger rundt i rummet i den mondæne suite, som koster 10.000 kroner pr. overnatning.

- Hvad er så ’arbejderklasse’ ved Tom Jones i dag?

- Mine følelser. Mit livssyn og værdier er det samme. Ting som at respektere folk omkring mig og min familie. Jeg drager heller ikke hastige konklusioner, men husker altid at lytte til folks meninger. Faktisk har jeg ondt af nutidens unge. Mange er født i rigdom og kender for eksempel ikke den baggrund, jeg kommer fra.

Annonce:

- Med din fattige baggrund in mente, hvordan har du så opdraget dine egne børn?

- Mine børnebørn spørger mig altid, hvordan det var at vokse op med en fattig baggrund. Så jeg fortæller dem historier om min far, som arbejdede i kulminer.

Tom Jones´ personlige og spidse rådgiver bryder ind og beder mig stille et sidste spørgsmål rettet mod hans nye album. Det bliver ikke helt, som hun gerne vil have det.

Falder død om på scenen
- Du gør comeback i en alder af 68 år. Hvorfor læner du dig ikke tilbage i sofaen og nyder livet?

- Det er ikke en mulighed. Jeg vil hade, hvis jeg skal kigge tilbage på min karriere en dag og fortryde, at jeg trak mig tilbage for tidligt. Jeg bliver ved, indtil jeg falder død om. Så længe jeg er er sund og rask, er der ingen grænser for, hvor lang tid jeg bliver ved.

- Men jeg formoder, at du har fået opfyldt dine drengedrømme. Hvad mere kan du ønske dig?

Annonce:

- Jeg ønsker mig flere plader, flere koncerter eller hvad end der dukker op af interessante ting. Jeg er nysgerrig af natur. Hvis jeg lænede mig tilbage nu for at nyde mit otium, ville jeg ikke være tilfreds.

- Danske kvinder elsker dig. Besøger du Danmark på din turne næste år?

- Ja selvfølgelig gør jeg det, jeg vil elske at møde dem.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: