Annonce:
Annonce:

Nygifte Beyoncé for travl til børn

Den sexede sangerinde glæder sig til at blive mor, men det må vente, siger hun til Ekstra Bladet. Musikken har foreløbig førsteprioritet

Beyoncé, som hun tager sig ud, når hun præsenterer sig som sit alter ego, Sasha Fierce. (Foto: Sony/BMG)
Beyoncé, som hun tager sig ud, når hun præsenterer sig som sit alter ego, Sasha Fierce. (Foto: Sony/BMG)
Annonce:
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

LONDON (Ekstra Bladet): Hun træder ind i lokalet på Mandarin Hotel i London kækt klædt i prikket lårkort, og med et bredt smil kommer hun over og rækker poten frem til goddag.

Ekstra Bladet er som det eneste danske medie inviteret til interview med en af verdens mest sexede skabninger, Beyoncé Knowles. Og hun er nøjagtig så smuk i virkeligheden, som man forestiller sig hende fra billederne.

Annonce:

'Heldig starut, ham Jay-Z', tænker man uvilkårligt om rap-ikonet, som blev gift med den skønne i april – et ægteskab, hun dog først for ganske nylig har bekræftet.

– Det, Jay og jeg har sammen, er ægte. Det handler ikke om interview og de rette fotos. Det er ægte kærlighed, bedyrer den 27-årige stjerne, der ikke bærer vielsesring.

I stedet har hun og Jay-Z fået tatoveret motivet IV på venstre ringfinger som symbol på, at hun er født 4. september, han 4. december, og de blev gift 4. april.

– Jeg synes, det er fjollet med en vielsesring, den betyder intet, siger dejligheden, som må siges at være en reel konkurrent til Madonnas trone som popdronning.

Modsat Madonna er hun dog endnu barnløs, og det bliver der næppe lavet om på foreløbig trods hendes status som relativt nygift.

– Nej, det bliver der ikke tid til. Næste år skal jeg turnere verden rundt, så det må vente, selv om jeg glæder mig til engang at blive mor, svarer Beyoncé på Ekstra Bladets spørgsmål.

Anledningen til interviewet er Beyoncés nye dobbelte album, 'I am ... Sasha Fierce', der præsenterer to sider af dejligheden.

Den ene er Beyoncé-delen, der synger popballader på cd 1, mens det mere frygtløse og udadvendte alter ego under navnet Sasha Pierce fyrer heftig R&B af på cd 2.

Første single er den iørefaldende 'If I Were a Boy', og det leder naturligvis til spørgsmålet, hvad hun kunne tænke sig at opleve, hvis hun i en uge kunne forvandle sig til det modsatte køn.

– Jeg ville elske at være en dreng til en fest og gå op til en pige og be' om en dans, vel vidende at jeg risikerede at blive afvist. Bare for at prøve fornemmelsen. Og at være flue på væggen i en frisørsalon (a barbershop). Bare for at høre, hvad der bliver snakket om – også selv om jeg ikke er helt sikker på, at jeg virkelig ønsker at høre det, griner godten.

Ifølge både Beyoncé og hendes far, Mathew Knowles, der viser sig langtfra at være den Joe Jackson-type (Jackson-familiens brovtende overhoved, red.), man kunne frygte, er Sasha Fierce-identiteten dog ikke en ny opfindelse.

Far-Mathew bemærkede, at noget skete med datteren, i det samme hun stod med mikrofonen i hånden ved en skolekonkurrence, da hun var seks år.

– Væk var den generte, stille og pæne pige, vi kendte. I stedet var hun udadvendt, aggressiv og totalt blottet for hæmninger. 'Er det virkelig vores datter', spurgte jeg min kone, har Mathew Knowles fortalt om sin reaktion til de forsamlede journalister før interviewet med datteren.

– Kan du beskrive det forhold, du har til Sasha Fierce?

– På scenen er jeg helt forskellig fra den person, der sidder her og taler med dig. Jeg blev bevidst om hende, da jeg, grebet af stemningen, kastede nogle lånte, meget dyre diamant-øreringe, som jeg havde lovet at levere tilbage, ud til publikum. Efter koncerten kom jeg ned på jorden igen. 'Få fat i de øreringe igen, de er for dyre til, at jeg vil betale dem.' Det fik min fætter til at sige, at det da vist var Sasha, der havde været på scenen.

– Hvad kan Sasha finde på, som Beyoncé ikke kan?

– Sasha er ikke bange for at bruge sin seksualitet. Jeg ville aldrig gå ind i et lokale med den udstråling, som Sasha udviser. Sasha er kun til scenen. Folk tror, at frygtløsheden, selvtilliden og aggressiviteten altid er en del af mig, men det er bare en del af mig, som jeg har et behov for at lufte en gang imellem.

– Hvad husker du selv om dengang, du som seksårig, ifølge din far, viste tegn på at indeholde denne Sasha?

– Jeg husker bare, at jeg blev forelsket i scenen. Min danselærer fortalte, at jeg var født til at stå på scenen. Jeg var altid meget genert og indadvendt i min omgang med andre børn, faktisk følte jeg mig bedre tilpas blandt mine mors venner og andre voksne. Pludselig – på scenen – var jeg ikke bange længere. Jeg kunne fjerne masken.

– Har du stadig den samme fornøjelse ved at optræde, som da du var barn?

– Absolut. Man har sine gode aftener og andre aftener, hvor man er træt og udkørt, men når jeg ser mine fans, kan jeg ikke gøre andet end at give mig selv 100 procent. Sådan er jeg. Det er mit rygte, der er på spil.

– Har succesen ændret dig som person?

– Selvfølgelig. Jeg har været verden rundt, mødt sultende børn i Afrika, spist i Japan. Alt det er med til at forandre en person. Man bliver klogere og mere sofistikeret. Men jeg har stadig mine værdier, og min familie sørger for, at jeg ikke mister jordforbindelsen.

– Hvad betyder Obamas valg til præsident for dig? Vil du synge ved hans indsættelse?

– Jeg ville elske det. Alle spørger mig hele tiden. Jeg har mødt Obama og hans familie et par gange. De er så beskedne. Vi ville give dem specialbehandling uden om den sædvanlige kø ved en koncert, men det ville de ikke høre tale om.

– Op til valget skulle jeg egentlig have været i Japan, men så sagde jeg til mig selv, at jeg ville fortryde det resten af mit liv, hvis jeg ikke var i Amerika i disse historiske dage. På selve valgdagen måtte jeg knibe mig selv i armen for at forstå, at Obama faktisk blev valgt. Det var helt surrealistisk, og jeg ringede til min mor og var helt oppe at ringe.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: