Bøsserøve må ikke købe mit album!

Eminems samarbejdspartner - rapperen Trick Trick - sætter ny højde for homo-forskrækkelse. Han vil ikke sælge sit album til homoseksuelle

Trick Trick kan godt lide bøsser, men kun den slags man kan skyde med. (Foto fra Trick Tricks MySpace-side)
Trick Trick kan godt lide bøsser, men kun den slags man kan skyde med. (Foto fra Trick Tricks MySpace-side)

Den homofobiske, amerikanske rapper Christian Mathis med kunstnernavnet Trick Trick er mest kendt for sit lange samarbejde med rap-stjernen Eminem.

Nu er han på banen med sit eget album med titlen 'The Villain', og i den forbindelse har han valgt en lidt usædvanlig marketing-strategi, der kort fortalt går ud på at svine bøsser og lesbiske til så meget som overhovedet muligt.

- Homoseksuelle vil sikkert ikke bryde sig om dette album, men jeg vil fandme heller ikke have deres lortepenge, siger Trick Trick.

Og antagelsen om at han ikke har mange homoseksuelle fans, kan han sandsynligvis have ganske ret i. På albummet sviner han nemlig kendte homoseksuelle til - blandt andet Rosie O'Donnell og Ellen DeGeneres - og insisterer på, at 'den slags' ikke skal have lov til at adoptere børn.

- En mand og en mand skal ikke have lov til at adoptere en anden mands børn, siger han blandt andet.

Den kendte homoseksuelle blogger Perez Hilton er allerede gået til modangreb og kalder det trist, at Trick Trick vælger at bruge homofobiske udtalelser til at promovere sit album.