Annonce:
Annonce:

Huntiger viser tænder

Den albumaktuelle sangerinde 60-årige Grace Jones gjorde sig uheldigt bemærket ved Bonds premiere-fest, da en gæst kom til at træde på hendes pels

Grace Jones gav  tigergenet fuld gas ved Bond-festen forleden.Den 60-årige diva skræmte næsten livet af en gæst, der havde trådt på hendes pels. (Foto: All Over)
Grace Jones gav tigergenet fuld gas ved Bond-festen forleden.Den 60-årige diva skræmte næsten livet af en gæst, der havde trådt på hendes pels. (Foto: All Over)
Annonce:
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT
60 år –  og så vild og sexet, så man skulle tro, tallet på fødselsattesten lyver.

Grace Jones, den jamaicansk-fødte sanger og skuespiller, er tilbage for fuld musik.

Hendes første album i 18 år, ’Hurricane’, er netop udkommet til fine anmeldelser, og så var hun stærkt på tale til at levere titelsangen til det nye James Bond-epos, ’Quantum of Solace’.

Valget faldt dog på en duet med Jack White og Alicia Keys, men det forhindrede ikke Grace Jones i at møde op til premieren i London forleden.

Skræmmende diva
Det sædvanlige tiger-gen blev luftet af divaen ved festen efter den stjernebestrøede premiere. En tilfældig gæst kom til at træde på hendes enorme pels, og det fik Grace Jones helt op i det røde felt.

– Han vidste ikke, hvad han skulle gøre af sig selv, da hun begyndte at råbe ad ham. Grace kan være ret så skræmmende. Han blev ved og ved at undskylde, indtil han stak halen mellem benene, da hendes kæreste dukkede op, siger et øjenvidne.

Grace Jones indrømmer, at folk er bange for hende.

– Når jeg f.eks. går ind i en bus, tømmes den altid hurtigt. Men der er altid én, der er modig nok til at blive hængende, har divaen engang sagt.

Optrinnet med pelsen var ikke det eneste, hvor Grace Jones gjorde sig uheldigt bemærket.

Rygning var selvfølgelig forbudt, men det forhindrede ikke sangerinden i at tænde en cigaret, da hun blev nikotintrængende, og hun ville ikke høre tale om at gå i ud i kulden –  som andre gjorde –  for at ryge.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: