Flash og flop fra Duran Duran

Duran Duran-trommeslager Roger Taylor rådede bod på en tam koncertstart i Auckland ved at vise fansene lidt mandlig nøgenhed

Juhuuu, er i klar til helikopteren? En groggy, og meget nøgen, Roger Taylor kigger ud fra sin hotel-altan. (Foto: All Over Press)
Juhuuu, er i klar til helikopteren? En groggy, og meget nøgen, Roger Taylor kigger ud fra sin hotel-altan. (Foto: All Over Press)

Anmelderne var ikke imponerede, da Duran Duran onsdag indledte deres verdensturne med en koncert i Auckland, New Zealand:

Forsanger Simon Le Bon glemte teksten til et af deres største hits, 'Hungry like the wolf', og bassist John Taylor fik et hidsighedsanfald og forlod scenen midt i koncerten.

47-årige Roger Taylor, bandets trommeslager, sluttede dog besøget i New Zealand af ved at levere et privat show, som selv den erfarne kendis-flasher Britney Spears aldrig har leveret magen til:

Morgenen efter koncerten trådte han ganske au naturel ud på sin hotelbalkon for at nyde udsigten - og ventende fans og paparazzi kunne så nyde (eller i hvert fald betragte) udsigten til trommeslagerens klokkespil.

Efter den opsigtsvækkende turnestart fortsætter Duran Duran til Australien, hvor de skal spille syv koncerter, inden de i april fortsætter til Canada og USA.

Duran Duran var et af startfirsernes mest feterede og stilskabende popbands. I halvfemserne gjorde de comeback med 'The Wedding Album', der indeholdt hittet 'Ordinary World'.

Bandets seneste udgivelse, 'Red carpet massacre' fra 2007, har ikke kunnet matche tidligere tiders salgstal.