Rapper går efter de helt store penge

Drake er ikke tilfreds med de 25 millioner dollar, han tjente før sine første 25 år. Det beløb skal tidobles

Canadieren Drake under Much Music Video Awards i Toronto midt i juni. (Foto: AP/Aaron Vincent Elkaim)
Canadieren Drake under Much Music Video Awards i Toronto midt i juni. (Foto: AP/Aaron Vincent Elkaim)

Der er i den grad penge i moderne hiphop. Det er kunstnere som Jay-Z, Dr. Dre og Sean 'Diddy' Combs lyslevende beviser på.

Men selvom han allerede rundede de 25 millioner dollar før sin 25-års fødselsdag, så er det langt fra nok for canadiske Drake, der vil spille bold med de største stjerner på den internationale rapscene.

Kanye West - amerikaneren er harmdirrende på dystre 'Yeezus'. (Foto: AP/Chris Pizzello) INTL. Album-anm. Raplende storhedsvanvid

Helt præcist er målet nu 250 millioner dollar, før vennerne kan lykønske ham med de 29 år. Og det svimlende beløb mener den unge rapper kun, at han kan nå ved at træde ind i forretningslivet, fortæller han til magasinet GQ.

- Rappere er ikke de virkeligt rige. Vi har alle pæne huse med lydstudier og biler, men du skal bruge en lille del af en eller andens forretning for at blive super velhavende, siger han.

Kanye West under en optræden i København - amerikaneren udgiver nyt album på mandag. (Foto: Mogens Flindt) INTL. MusikNYT Kanye: Hvad rager pladesalg mig?

Det er tilsyneladende ikke kun egoistiske grunde, der driver værket hos rapperen. Det handler om at tvinge folk til at være ambitiøse, mener han.

- Jeg føler det her store ansvar for at se, hvor langt vi rappere kan drive det. Hvor uopnåeligt højt kan jeg sætte barren for hvem end, der kommer efter mig. Mens jeg er her, så vil jeg blive ved med at skubbe den barre højere og højere og virkelig få dig til at arbejde for det, siger Drake.

Den ambitiøse rapper brød for alvor igennem med superhittet 'Best I Ever Had' i 2009. Albummet 'Nothing Was the Same' udsendes efter planen 16. september.

0 kommentarer
Vis kommentarer