Katy Perrys cd kan være farlig for dit helbred

Luksusudgaven af popsangerindens aktuelle album indeholder frø, der har fået alarmklokkerne til at ringe hos de australske sundhedsmyndigheder

Katy Perry er meget glad for blomster, men et forsøg på at sprede blomsterfrø over hele verden ved hjælp af sit nye album er slået fejl. (Pr-foto)
Katy Perry er meget glad for blomster, men et forsøg på at sprede blomsterfrø over hele verden ved hjælp af sit nye album er slået fejl. (Pr-foto)


Se også: Bieber er ikke længere den mest populæreSe også: Katy Perry: Tag noget tøj på tøser!

Katy Perry har i et anfald af kreativ markedsføring udstyret den internationale deluxe-udgave af sit aktuelle album 'Prism' med et såkaldt 'frø-papir', der er et ark med blomster eller plantefrø, som hun opfordrer sine fans til at plante, så de på den måde kan være med til at 'sprede lyset' over hele verden.

Problemet med det blomstrende initiativ er blot, at det i mange lande - herunder Australien - er strengt forbudt at indføre planter, dyr og frø uden grundig tilladelse.

Begrundelsen for de strenge regler er, at man ikke vil risikere, at uønskede planter påvirker det eksisterende dyre- og planteliv negativt.

- Frø eller plantemateriale af international oprindelse kan være af en art, der ikke findes naturligt i Australien og kan desuden udgøre en sikkerhedsrisiko, siger en kilde til news.com.au

Derfor er de australske myndigheder nu blevet sat til at inspicere alle cd'er, der importeres, for at undersøge, om de indeholder organisk materiale.

Se også: Katy Perry: Jeg spiser 26 piller om dagenSe også: Katy Perry gemmer hårtotter fra kendis-venner

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Bill Fay: 'Countless Branches' (Dead Oceans-album/Ude 17. januar)
2.The Black Lips: 'Sing in a World That’s Falling Apart' (Fire-album/Ude 24. januar)
3.Oscar Danielson: 'Det här kan bli året som jag faller' (Sif-album/Ude 17. januar)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Efterklang: 'Lyset' (Rumraket-ep/Ude nu)
2.School of X: 'Destiny' (Tambourhinoceros-ep/Ude nu)
3.Beck: 'Hyperspace' (Capitol-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere