Amerikansk hit-producer på vej til København

Ryan Leslie, der er varmere end varm i USA, besøger den danske hovedstad og holder kæmpe fest i morgen

Ryan Leslie kommer til København for at lancere sit eget tøjmærke - i den forbindelse holder han stor fest i morgen. (Foto: All Over)
Ryan Leslie kommer til København for at lancere sit eget tøjmærke - i den forbindelse holder han stor fest i morgen. (Foto: All Over)

Han er måske ikke det mest kendte navn i Danmark, men nævner man hans navn i USA, er ingen i tvivl om, hvem Ryan Leslie er.

Og de fleste har da også lagt øre til adskillige af hans hits. Han har nemlig lavet musik for superstjerner som Beyonce, Britney Spears og P. Diddy.

Nu er hitproduceren på vej til København for at holde stor fest på Hotel Skt. Petri i morgen aften. Anledningen er, at han - ligesom så mange andre musikere - lancerer sit eget tøjmærke.

Se også: Mød 50 Cent torsdag i København

Kollektionen er lavet af en dansk designer, der lige har været i Portugal sammen med Ryan Leslie for at se på fabrikken, der skal producere tøjet.

- Ryan Leslie er måske ikke det mest alment kendte navn i Danmark endnu, men i R&B-verdenen er han virkelig stor. Ikke kun i USA, men også her i Danmark. Min mailbox er ved at flyde over med mails fra fans, der gerne vil med til festen i morgen på Skt. Petri. Jeg har i hvertfald modtaget 500 mails, siger Anders Loof, der står for Ryan Leslies besøg i Danmark.

Produceren - og nu tøjmærkeindehaveren - ankommer ifølge Ekstra Bladets oplysninger til Hotel Skt. Petri omkring 14.30, hvor han bor de næste tre dage.

Se også: Christiane erkender: Min røv hænger lidt

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Bill Fay: 'Countless Branches' (Dead Oceans-album/Ude 17. januar)
2.The Black Lips: 'Sing in a World That’s Falling Apart' (Fire-album/Ude 24. januar)
3.Oscar Danielson: 'Det här kan bli året som jag faller' (Sif-album/Ude 17. januar)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Efterklang: 'Lyset' (Rumraket-ep/Ude nu)
2.School of X: 'Destiny' (Tambourhinoceros-ep/Ude nu)
3.Beck: 'Hyperspace' (Capitol-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere