Kim topløs i Kanyes nye musikvideo

Siden Kim Kardashian blev mor, har hun været rundhåndet med at vise hud. Nu optræder hun helt topløs i kærestens nye musikvideo

Kim Kardashian ser ikke ud til at være ked af tjansen i kærestens video. (Screendump)
Kim Kardashian ser ikke ud til at være ked af tjansen i kærestens video. (Screendump)

Hvis det gælder om at få mest mulig opmærksomhed omkring sin nye musikvideo, så har rapperen Kanye West virkelig formået at trække trumfen.

Kanye Wests udstyr virker ikke

I musikvideoen til sangen ’Bound 2’ har han overtalt sin kurvede kæreste – den verdensberømte realitystjerne Kim Kardashian – til at smide kludene.

I videoens start viser Kardashian sig helt nøgen, mens hun slænger sin velformede krop på en motorcykel, men ellers er det mere Kims bare bryster, der spiller en hovedrolle ’Bound 2’.

Se videoen her.

Musikvideoen havde premiere i går, og Kims optræden i den har allerede tiltrukket så meget opmærksomhed, at Kanye West tirsdag aften var blevet inviteret i ’Ellen DeGeneres Show’ for at tale om sin forlovede

- Hun er en meget vigtig person for mig. Da jeg var helt nede, kunne jeg altid ringe til hende, og hun fik mig til at føle, at der var en grund til, at jeg var her, sagde Kanye West, der i sommer blev far til sit første barn, da Kim Kardashian fødte datteren North West.

Kim Kardashian: - Jeg overlever ikke, hvis Kanye ryger i fængsel

- Det er fantastisk at have en kvinde, som man ved ikke er ude efter ens penge, sagde han om Kim Kardashian, der ikke har været bleg for at vise sin krop frem, siden hun har smidt de kilo, hun tog på under sin graviditet.

Det er ikke første gang Kardashian har været med i kærestens video. Hun havde også en lille rolle i ’Theraflu’ fra 2012.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller