Britney Spears på katastrofekurs

Superstjernens udskældte nye album ser ud til at blive karrierens mest markante fiasko

Britney Spears i Las Vegas i tirsdags - popikonet starter koncertrække i spillebyen mellem jul og nytår. (Foto: Polfoto)
Britney Spears i Las Vegas i tirsdags - popikonet starter koncertrække i spillebyen mellem jul og nytår. (Foto: Polfoto)

Anmelderne har ikke taget godt imod Britney Spears' aktuelle album ’Britney Jean’, og det gør pladekøberne heller ikke.

Se også: Britney: Smølfine er helt færdig

Popstjernens ottende studieskive udkom tidligere på ugen og er allerede på kommerciel katastrofekurs.

Det amerikanske branchemagasin Billboard skriver, at Britney Spears' foreløbige salgstal tyder på, at kun mellem 115.000 og 120.000 vil købe albummet i USA i løbet af dets første uge i salg.

Til sammenligning åbnede forgængeren ’Femme Fatale’ med 276.000, og sangerinden lagde ud med et salg på 505.000 af ’Circus’ i 2008.

One Direction afsatte hele 546.000 eksemplarer af ’Midnight Memories’ i sidste uge, så amerikanerne køber altså stadig plader.

Helt nede på en 19. plads
Seks af Britney Spears’ syv første album har opnået en 1. plads på albumlisten Billboard 200, men ’Britney Jean’ ser ud til at gøre ’Blackout’ - der var nummer 2 i 2007 - følgeskab.

Selvom ’Britney Jean’ udkommer en uge, hvor ingen andre vægtige navne udsender plader, så kan Britney Spears, der blev 32 i mandags, risikere kun at opnå en 4. plads.

Langt værre ser det dog ifølge den engelske musikavis NME ud for verdensstjernen i Storbritannien, hvor midtugehitlisten placerer ’Britney Jean’ helt nede på en 19. plads.

Se også: Britney Spears på kæmpe nedtur

Albummets første single, ’Work Bitch’, er også floppet på verdensplan.

Britney Spears starter en længere koncertrække i Las Vegas mellem jul og nytår.

0 kommentarer
Vis kommentarer