Gaga: Gør, hvad du vil med min krop

Frøken Fræk er ved at lave en video med R Kelly, som hun venter sig meget af

Gaga og R Kelly i aktion i den kommende video. (Foto: Terry Richardson)
Gaga og R Kelly i aktion i den kommende video. (Foto: Terry Richardson)

Lady Gaga lægger op til en ganske interessant ny video med R Kelly til nummeret 'Do What U Want' fra hendes seneste album, 'ArtPop'.

'Den er anderledes, end nogen anden video jeg nogensinde har lavet. Meget personlig. Ved at lave den perfekt. Spændt', skriver hun på Twitter.

Med tekstlinjer som 'gør, hvad du vil med min krop', kan man vist forvente sig hvad som helst fra den outrerede sangerinde, der aldrig har været bleg for at vise sig, som Vorherre skabt hende.Gaga og R Kelly til American Music Award. (AP Photo)
Gaga og R Kelly til American Music Award. (AP Photo)


Gaga i trusser og bh
Foreløbig har vi kun et enkelt sort/hvidt-billede at forholde os til. Gagas husfotograf, Terry Richardson, har offentliggjort det på sin Tumblr-blog, og ambitionen er vist at skabe noget lige så mindeværdigt som Miley Cyrus' nøgne svingtur i videoen til 'Wrecking Ball'.

Se også: Gaga igen-igen: Smider tøjet i bladSe også: Gaga gak-gak - klædt som et juletræSe også: Gaga havde det svært med kærligheden

I hvert fald ser man Frøken Fræk i sin favorit-påklædning, bh og trusser, med benene slynget rundt om R Kelly, der til gengæld gi'r den så macho mand.

Sexet korset
Videoen er lavet, efter at Gaga og Kelly har lavet opsigtsvækkende optrædener sammen til American Music Award og på Saturday Night Live. Her spillede R Kelly en cirgarrygende præsident, Gaga hans sekretær, der i løbet af nummeret smider brillerne, jakken, skørtet - og til sidst sidder på skrivebordet i et sexet korset.

0 kommentarer
Vis kommentarer