Gifteklar fan lukkede munden på Timberlake

Det store romantiske spørgsmål var søndag nok til at sætte en stopper for en koncert med popfænomenet Justin Timberlake

Det gifteklare pars datter håber nu på, at Timberlake vil komme og deltage i brylluppet. (Foto: AP)
Det gifteklare pars datter håber nu på, at Timberlake vil komme og deltage i brylluppet. (Foto: AP)

Det er måske ikke lige ægteskab, der popper op i bevidstheden, når man lytter til den amerikanske sanger og skuespiller Justin Timberlakes velsmurte soulpop.

Men det var langt fra nok til at forhindre amerikaneren Joshua Clemons i at sætte sig på knæ under søndagens koncert med Timberlake i byen Louisville i den amerikanske stat Kentucky. Det særlige var sådan set bare, at Clemons knæ befandt sig på scenen - og Timberlake var helt med på idéen. Det fortæller det lokale medie WRDB.com ifølge Female First.

Overlod scenen
- Joshus ringede til mig tidligere. Han har noget, han gerne vil fortælle dig, fortalte sangeren fra scenekanten, hvor han kort forinden havde bedt kæresteparret om at introducere sig for resten af publikum.

Mens Clemons satte sig på knæ for den kommende brud Kimberly Martin, luntede Timberlake af scenen for at hente opløftende drikkevarer til det nu forlovede par.

Se også: Justin Timberlake: Jeg er ikke cool

- Timberlake var virkelig en del af det. Jeg blev meget overrasket, da det viste sig, hvor meget han havde hjulpet Joshua. Jeg var også overrasket over hans måde at tale til os på, fortæller Kim Martin til WRDB.com.

Ifølge den gifteglade Joshua Clemons måtte han igennem 100 telefonopkald, før han endelig fik Timberlakes manager i tale.

Se hvordan frieriet foregik i klippet herunder:

http://youtu.be/RlcFaK92FUU

0 kommentarer
Vis kommentarer