Frække Britney svinger pisken

Men det var for stærke sager til at indgå i hendes seneste video

Den forbudte sekvens. (Privatfoto)
Den forbudte sekvens. (Privatfoto)

Det er efterhånden lidt tid siden, videoen til Britney Spears-nummeret 'Work B'''h' blev frigivet, men der foregik tilsyneladende mere foran kameraerne, end det endelige resultat viste.

Det fremgår af billeder, pop-dronningen offentliggjorde mandag på Instagram. På et af dem svinger hun pisken - dog på afstand - mod en læderkorset-klædt kvinde, der kravler væk fra hende på alle fire.

Med i tv-dokumentar
Sekvensen røg ud af den endelige video - det var for stærke sager, men nu dukker den op i en tv-dokumentar for E!-kanalen.

Se også: Ærlige Britney: Se her hvad hun fortryderSe også: Pivfræk Britney indtager spillebyenSe også: Britney Spears på katastrofekursSe også: Britney Spears smadrer sig selv

'Bag scenen foto fra Workbxxch musik-videoen til min kommende E!-dokumentar', oplyser hun selv på Instagram.

Se Britney-videoen her

Den to timer lange dokumentar vises på søndag.Efter jul gælder det Las Vegas. (Foto: Bulls)
Efter jul gælder det Las Vegas. (Foto: Bulls)


2 x 50 koncerter i Las Vegas
Ellers har Britney også sit kommende engagement i Planet Hollywood Resort & Casino i Las Vegas at tænke på. Der er premiere efter jul, og hun er hyret til at give 50 koncerter i både 2014 og '15.

Det får hun 15 mio. dollars om året for. Til sammenligning betaler Caesars Palace Celine Dion 100 mio. dollars om året, og Cher fik 60 mio. dollars om året, da hun optrådte i spillebyen.

1 af 5 Scener fra videoen. (Target Press)
2 af 5 
3 af 5 
4 af 5 
5 af 5 Den forbudte sekvens. (Privatfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer