Bieber skal alligevel ikke pensioneres

Sangstjernens manager fortæller nu, at Justin blot holder en pause

De mange Beliebers kan måske ånde lettet op. Formentlig tager Bieber blot en pause fra musikken. (Foto: AP/Caroline Seidel).
De mange Beliebers kan måske ånde lettet op. Formentlig tager Bieber blot en pause fra musikken. (Foto: AP/Caroline Seidel).

For anden gang på en uge har hjerteknuseren Justin Bieber annonceret, at han forlader musikbranchen. Først var det i et amerikansk radioprogram, og nu er det så på det sociale medie Twitter.

- Mine elskede beliebers. Jeg trækker mig officielt tilbage, skrev han til sine 48 millioner Twitter-følgere juleaften.

Men en time senere skrev han en række nye beskeder til sine fans.

Se også: Kære Beliebers nu er jeg officielt pensioneret

- Medierne skriver en masse lort om mig. De opfinder en masse løgne og vil kun se mig fejle, men jeg forlader jer aldrig. At være belieber er en livsstil, skrev han.

- Vær gode ved hinanden, tilgiv hinanden, som Gud tilgav os gennem Jesus. God jul. Jeg er her for altid, skrev Bieber.

Ifølge BBC har Biebers manager, Scooter Braun, efter radiointerviewet i sidste uge påpeget, at Justin Bieber var hurtig til at forklare, at han lavede sjov.

Se også: Justin Bieber går på pension

- Han tager bare en pause næste år for at lave musik og slappe af. Det er første gang, siden han var 12 år, forklarer Braun, der opdagede Justin Bieber på YouTube.

En ny dokumentar om Justin Bieber, 'Believe', har netop haft dansk premiere. Her fortæller han om sin musik, forhold og hvordan det er at vokse op i mediernes søgelys.

0 kommentarer
Vis kommentarer