Annonce:
Annonce:

Nik springer ud som Whitney Houston-fan

Niclas 'Nik' Petersen fra Nik & Jay afslører, at han har et svagt punkt for den afdøde pop-sangerinde, og at han er ked af, at han ikke fik lov til at forfølge sin blokfløjte-drøm

Nik fra Nik & Jay afslører i et nyt interview ukendte sider af sin musiksmag. (Foto: Per Lange)
Nik fra Nik & Jay afslører i et nyt interview ukendte sider af sin musiksmag. (Foto: Per Lange)
Annonce:
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT


Nik & Jay: Vi har lavet årets album

Musikstreaming-tjenesten WiMP har lavet et interview med Nik fra Nik & Jay, og her afslører han nye sider af sin musiksmag.

Blandt andet fortæller han, at Whitney Houstons 'I Wanna Dance With Somebody' har betydet noget ganske særligt for ham, og at han blev presset til at gå til klaver i stedet for blokfløjte, som han selv ønskede.

Det første nummer, der betød noget særligt for dig?

Annonce:

– Whitney Houstons 'I Wanna Dance With Somebody' og 'Promise Me' af Beverly Craven. Det minder om gode gamle dage, og musikken skaber billeder: Min onkels Trans Am i New Jersey. Han var udstationeret for Maersk og havde giftet sig med en fynsk præstedatter, jeg var ganske vild med. Hele min familie dansede hver aften, og min bror var lige kommet til verden. Det er store melodier, der knækkede en kode i mig. Min mor og far var stadig sammen dengang, gulvtæppet var fluffy, og vi spiste tun-steaks fra en BBQ i en baghave. Og Nik var i United Bluff for første gang. Jeg fik også den Transformer, jeg ønskede mig for vildt.

Nummeret der fik dig til selv at gå igang med at lave musik?

– Jeg har altid skrevet, så længe jeg kan erindre: tekster, brainstorms, dagbøger og tanker – både på engelsk og dansk. Jeg har altid boet i musikken. Jeg optog kassettebånd efter kassettebånd og har altid optaget små melodier på en lille båndoptager. Det smeltede sammen, da jeg startede, ikke til blokfløjte som jeg ønskede, men klaver, som min kære moder pressede mig lidt ud i. Jeg skrev nok min første sang omkring 2. klasse. Jeg begyndte ikke at lave musik selv på grund af en speciel sang, men mere fordi der altid var musik omkring mig. Tak!

Læs hele interviewet med Nik hos WiMP, hvor du også kan høre hans playliste

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: