Miley ude efter Beyonces trone

- Jeg er den bedste, mener Miley Cyrus og står klar til at tage over efter Beyonce

Miley Cyrus: Jeg er den totale pakke. (Foto: Corbis)
Miley Cyrus: Jeg er den totale pakke. (Foto: Corbis)

Beyonce gør klogt i at kigge sig om ryggen. Miles Cyrus er ude efter hendes plads på toppen af pop-kransekagen.

- Beyonce har været en stor inspiration for mig, men hun har været ude af kontakt med moderne musik i lang tid. Hun er så talentfuld, men jeg tror, hun er på toppen nu, og folk vil hele tiden have nyt blod.

Miley i vild tungeslasker med supermodelSangerinde: Folk tror jeg er en sex-freak

Jeg er den bedste
- Det er det, jeg bringer til spillet, nyt blod. Jeg har hele pakken - kurverne, rytmen, stemmen. Jeg er den bedste, siger den 21-årige tidligere Disney-skuespiller til Love magazine.Miley Cyrus: Jeg er den bedste. (PA Photos)
Miley Cyrus: Jeg er den bedste. (PA Photos)
Beyonce topper lige nu, mener Miley Cyrus. (AP Photo)
Beyonce topper lige nu, mener Miley Cyrus. (AP Photo)


Miley-tøsen mener, at Beyonce's barn med Jay-Z, Blue Ivy, nu vil være hendes første-prioritet, og så står hun parat til at overtage tronen.

Start og slutning
- Efterhånden som moderskabet tager over, og der sker alt det lort med kroppen, opstår der et vacuum for friske unge ansigter, og jeg er den eneste hvide sangerinde, der kan udfylde det hul lige nu - og gøre det rigtigt.

- Jeg føler, at jeg er født til denne tid. Jeg er den totale pakke, you know. Alt har en start og en slutning, og jeg håber at have haft den samme succes som de andre ikoner, når min tid er forbi. Men lige nu er jeg kun lige begyndt, siger hun ubeskedent.