Grammy: 33 par sagde ja på scenen

Et decideret massebryllup blev et af hovedpunkterne i programmet ved årets Grammy-uddeling søndag.

Der var andet en musik og priser ved søndag aftens Grammy-uddeling. 33 par blev gift på scenen. (Foto: AP)
Der var andet en musik og priser ved søndag aftens Grammy-uddeling. 33 par blev gift på scenen. (Foto: AP)

Mens sangerinden Beyoncé åbnede ballet, og der rundhåndet blev delt priser ud til både franske electro-hitmagere og minoritetsbevidste rappere, benyttede 34 kærestepar lejligheden til at sætte en ring på hinanden.

Gennemsigtig Beyoncé til Grammyfest

Det var om noget den helt store happening ved årets udgave af den amerikanske Grammy-uddeling, der fandt sted søndag aften.

For mens både Madonna, sangerinden Mary Lambert og rapduoen Macklemore & Ryan Lewis optrådte med en udgave af sidstnævntes hit om bryllupsligestilling, 'Same Love', viede rapper og skuespiller Queen Latifah de 33 par på scenen. Det skriver New York Daily News.

De bliver da yngre og yngre, Madonna

- Jeg ser frem til den dag, hvor det at overvære en historisk bryllupsceremoni som det her bliver normen. Jeg ser frem til at spæne ned for at underskrive bryllupscertifikater. Det er fantastisk, sagde Queen Latifah efter at have smedet de mange par sammen.

En anden særlig ting ved begivenheden var, at en stor del af parrene var af samme køn. Og det spiller sammen med sangen 'Same Love', der har accepten af homoseksuelle par som hovedbudskab.

Danske Grammy-håb fik ingen priser

- Det er lige meget, om du er et homo- eller heteroseksuelt par eller et par med blandede racer. Det her er to personers liv dedikeret til hinanden, og du vil gerne være helt sikker på, at du gør det rigtigt, sagde Latifah.

De mange par blev fundet gennem et casting-bureau, der fik parrene til at sværge på at holde mund om den mindeværdige ceremoni.