Ikke et øje tørt: Beatler på scenen

Paul og Ringo optrådte sammen ved Grammy-festen og modtog stående bifald

Paul og Ringo holdt hinanden i hånden, da de modtog stående bifald fra salen. (AP Photo)
Paul og Ringo holdt hinanden i hånden, da de modtog stående bifald fra salen. (AP Photo)

Det blev en rørende genforening 'with a little help from my friend'.

De to overlevende Beatler, Paul McCartney og Ringo Starr, indtog i aftes scenen sammen ved Grammy-festen i Los Angeles, og med McCartney bag sit psykedelisk-malede piano og Ringo ved trommerne spillede de to musik-legender nummeret 'Quennie Eye' fra Maccas nye album, 'New'.

Volbeat-Michael dropper Grammy

Efter sangen holdt de hinanden i hånden og modtog stående bifald fra salen, hvor deres koner og John Lennons enke, Yoko Ono, og søn, Sean, sad med George Harrisons enke, Olivia Harrison.

Introduceret af Julia Roberts
Forinden havde Ringo givet et af sine mest kendte numre, 'Photograph', uden hjælp fra McCartney, og det afstedkom bange anelser om, at det aligevel ikke ville blive til noget med den genforening på scenen, der var håbet på, men aldrig helt bekræftet.

Men da filmstjernen Julia Roberts introducerede Paul McCartney på scenen for at spille 'Quennie Eye', fulgte Ringo i hælene på ham og satte sig bag trommerne.

Ikke et øje var tørt.Paul McCartney fik en Grammy for 'Cut me Some Slack' sammen med bl.a,. Dave Grohl. (AP Photo)
Paul McCartney fik en Grammy for 'Cut me Some Slack' sammen med bl.a,. Dave Grohl. (AP Photo)


The Beatles hædret
The Beatles havde allerede før selve Grammy-festen modtaget en 'livslang' karriere-pris, og McCartney var nomineret i kategoprien 'bedste rocksang' med 'Cut me Some Slack', som han har lavet med Dave Grohl, Pat Smear og Krist Novoselic.

Nummeret snuppede prisen foran bl.a. Rolling Stones' 'Doom and Gloom'.

Ellers var Daft Punkt den store vinder ved pris-uddelingen. Gruppen vandt 'årets album' med 'Random Access Memories', og samarbejdet med Pharrell Williams og Nile Rodgers i 'Get Lucky' kastede også et par Grammy-statuetter af sig.