Annonce:
Annonce:

TV: Kvinde kaster op på Lady Gaga

Det var angiveligt tænkt som et kunsterisk indfald, da sangerindens veninde brækkede sig ud over hende under festival i Texas

Annonce:
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

Knapt har denne uges 'Paparazzi', Firoozeh Bazrafkan, lagt pensler og bedetæppe fra sig, før en ny kunstner giver sit besyv med til den kontroversielle kunst.

Barbrystet debattør malede sort mand hvidI pivfrækt undertøj på bedetæppeEfter Skrig og nøgen-bøn: Derfor gjorde jeg det

Denne gang i form af popfænomenet Lady Gaga, der under sin koncert ved festivalen Sout by Southwest i Austin, Texas, inkluderede flerfarvet opkast i sit sceneshow.

Det var dog ikke damen selv, der 'gaggede', men derimod veninden og kunsteren Millie Brown, der til dagligt ernærer sig som såkaldt 'bræk-maler'.

I udførelsen af sin kunst drikker hun farvet soya-mælk, og kaster det normalt op på canvas, men altså også i visse tilfælde - mennesker.

Stuntet, som du kan se i klippet herover, fandt sted under nummeret 'Swine' og senere igen på toppen af en enorm, mekanisk tyr. Alt sammen akompagneret af de vanlige seksuelle undertoner i kunstnerens optrædener.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: