Countryikon får sit bæltedyr tilbage

Nogen havde tyvstjålet Willie Nelsons bæltedyr, men nu er den udstoppede fyr kommet retur i god behold

Willie Nelson er glad igen - veteranen er for tiden på endnu en turné hjemme i USA. (Foto: AP)
Willie Nelson er glad igen - veteranen er for tiden på endnu en turné hjemme i USA. (Foto: AP)

Et bæltedyr ved navn Ol' Dillo forsvandt sporløst efter en koncert med den legendariske countrysanger Willie Nelson i Las Vegas i mandags.

Men nu er dyret, som tjener som Nelsons maskot under koncerter, kommet tilbage i god behold. Det skriver MSN Entertainment.

Se også: Willie Nelson-guitarist pludselig død

Man skal dog ikke frygte for, at det hårdhudede dyr har været udsat for overlast under sin kidnapning. Der er nemlig tale om et udstoppet bæltedyr og altså ikke et levende et af slagsen.

Dyret forsvandt, mens Willie Nelson hilste på sine fans efter koncerten, som fandt sted på Westin Lake Las Vegas Resort.

Se også: Gammelt nyt fra Cash

Ifølge marketingansvarlig ved Westin, Matt Boland, ringede Nelsons mandskab midt om natten og bad hotelpersonalet om at iværksætte en eftersøgning af det forsvundne bæltedyr - dog uden held.

Boland fortæller, at han tirsdag morgen uden for hotellet blev mødt af en mand med en undskyldende mine. Manden rakte ham en skoæske og bad ham levere den til Willie Nelson.

Æsken, som indeholdt det forsvundne bæltedyr, blev med hast sendt videre til Californien, hvor Willie Nelson skulle give sin næste koncert.

0 kommentarer
Vis kommentarer