Popstjerne: Kneppede mig til tops

Lana Del Rey synger såmænd ’Fucked My Way Up to the Top’ på sit kommende album

Lana Del Reys gennembrud 'Born to Die' var et af de bedst sælgende album på verdensplan i 2012. (Foto: Polfoto/Polaris)
Lana Del Reys gennembrud 'Born to Die' var et af de bedst sælgende album på verdensplan i 2012. (Foto: Polfoto/Polaris)

Lana Del Rey har tidligere tiltrukket sig en del opmærksomhed ved at kvidre, ’min fisse smager af Pepsi-Cola’, og noget tyder på, at heller ikke hendes næste album bliver for bornerte typer.

Den 27-årige popsanger fra New York afslørede for et par måneder siden, at pladen med vanlig mangel på diskretion kommer til at hedde ’Ultraviolence’, og nu har hun netop offentliggjort tracklisten, der indeholder flere bemærkelsesværdige titler.

Se også: Lana Del Rey: Min 'pussy' smager af Pepsi

Ikke mindst ’Fucked My Way Up to the Top’ springer i øjnene, mens ’Money Power Glory’ samt ‘Cruel World’ indikerer, at Lana Del Rey stadig bevæger sig omkring i sit velkendte lyssky og dekadente univers.

Blandt luksusudgavens bonusnumre er der tilmed en skæring, der hedder ’Guns and Roses’ - brunetten var i 2012 på flere byture med Guns N’ Roses’ notoriske frontmand Axl Rose.

Se også: Umage par: Lana Del Rey og Axl Rose

Lana Del Reys tredje album, der endnu ikke har nogen officiel udgivelsesdato, inkluderer naturligvis også singleforløberen ’West Coast’ samt titelnummeret ’Ultraviolence’.

Pladen er produceret af Dan Auerbach fra albumaktuelle The Black Keys.

Se også: Lana Del Rey: Fæl narrefisse

Lana Del Rey er i øjeblikket på turné i Nordamerika, men til sommer kommer hun til Europa og optræder blandt andet som hovednavn på NorthSide Festival i Aarhus fredag 13. juni.

0 kommentarer
Vis kommentarer