Rapper: Derfor skar jeg min penis af

Andre Johnson tog sagen i egen hånd på grund af bøvl med både hash, depression og bog

Christ Bearer alias Andre Johnson har fået sin 'johnson' syet på igen efter sit bizarre stunt midt i april. (Arkivfoto: Facebook)
Christ Bearer alias Andre Johnson har fået sin 'johnson' syet på igen efter sit bizarre stunt midt i april. (Arkivfoto: Facebook)

Det går sjældent helt traditionelt for sig i hiphoppens verden, men det vakte nu alligevel en del opsigt, da rapperen Christ Bearer alias Andre Johnson for nyligt forsøgte at begå selvmord på spektakulær vis.

Amerikaneren skar såmænd sin penis af og hoppede ud fra en balkon på 2. sal af et lejlighedskompleks i Hollywood, hvilket dog ikke tog livet af ham, og han forklarer nu sin bemærkelsesværdige adfærd.

Til TMZ udtaler Johnson, der i øvrigt er et engelsk slangudtryk for penis, at det var en depression over ikke at kunne se sine døtre på grund af et polititilhold, som drev ham ud over vanviddets rand.

Johnson var desuden påvirket af hash, og så havde han lige læst en bog om munke og sterilisation.

Se også: Rapper skar penis af og hoppede ud fra balkon

Plastikkirurger var i stand til at sy rapperens penis på igen, men det er tvivlsomt, om han vil være i stand til at få flere børn.

Johnson var den ene halvdel af duoen Northstar, der i 2004 udgav et album på legendariske Wu-Tang Clans pladeselskab.

RZA fra Wu-Tang Clan har til XXL følgende kommentar:

- Det, han gjorde, er utroligt. Lortet lyder mytisk! Jeg har først og fremmest ondt af hans familie, for jeg ved, han har børn. Han har været i fængsel på det seneste, så han har haft problemer. Måske er han mentalt ustabil.

0 kommentarer
Vis kommentarer