Rasende Gaga: Jeg bliver udnyttet

Frækheden sender længere tirade mod folk tæt på hende på sin hjemmeside

Rihanna og R. Kelly optrådte også på American Music Award med 'Do What U Want'. (AP Photo)
Rihanna og R. Kelly optrådte også på American Music Award med 'Do What U Want'. (AP Photo)

Lady Gaga er rasende på de folk omkring sig, der burde have hendes karriere og velbefindende allermest på sinde.

Hun nævner ingen navne i længere tirade på sin 'Little Monster'-hjemmeside, men i hvert fald manageren, Tro Carter, der nu er blevet fyret, kan nok føle sig ramt.

Den frække sangerinde føler sig 'forrådt' og bebyrdet med arbejde, bare for at kunne tjene endu flere penge til andre end hende selv.

Ødelæggende
Især er hun utilfreds med den tid, hun havde til at lave videoen til 'Do What U Want' med R. Kelly fra hendes nye album, 'ARTPOP'.Gaga ved American Music Award. (Eyewine)
Gaga ved American Music Award. (Eyewine)


'Ligesom med 'Applause'-videoen var jeg uheldigvis kun tildelt en uge til planlægningen og gennemførelsen af den. Det er ødelæggende for én som mig, der vier hvert sekund af mit liv til at skabe fantasier for jer.

Gaga: Gør, hvad du vil med min kropGaga gak-gak - klædt som et juletræGaga igen-igen: Smider tøjet i bladLady Gaga: Hvad har hun nu taget på?

Alle mine succesfulde videoer var planlagt over en længere periode, mens jeg var udhvilet, og min kreativitet blev opfyldt. De, der forrådte mig, udsatte min tid og mit helbred for dårligt management og efterlod det til mig selv at udøve damage control for de problemer, der opstod som resultat heraf'.

De er væk nu
'Millioner af dollars er ikke nok for dem. De ønsker milliarder, så trilliarder. Jeg var ikke nok for de mennesker. De ville have mere', skriver Gaga, der er overbevist om, at 'ARTPOP' går en bedre fremtid i møde de kommende måneder.

'De, der var ligeglade med dens succes, er nu væk'.

Se 'Do What U Want'-videoen her