Forbuds-gak gak: Så nøgen må du være til musikshow

Tv-stationen CBS forsøger forud for søndagens Grammy-prisuddeling med vold og magt at undgå, at showet bliver sexet

Det er scener som denne, hvor Pink leverede en hed Grammy-optræden i 2010, som CBS nu vil gøre alt for at undgå. (Foto: AP)
Det er scener som denne, hvor Pink leverede en hed Grammy-optræden i 2010, som CBS nu vil gøre alt for at undgå. (Foto: AP)

Det minder om en mellemting mellem en dårlig joke og regelsættet til børne-MGP, når CBS sender retningslinjer for beklædning ud til de deltagende ved weekendens stort anlagte musikshow.

I en meget detaljeret mail til alle deltagende ved showet beskriver CBS blandt andet, at man under ingen omstændigheder må vise bar hud.

Desuden pointeres det, at man ikke må bære t-shirts med print, og at det skal cleares, hvis man bærer tøj med 'udenlandsk tekst'.

Håndværkerrøv forbudt
Specifikt fokus er der på numse-området.

Her fremhæves det, at man ikke må bære 'g-strengs-agtige' kostumer, at man ikke må vise 'håndværkerrøv', og at både balder og bryster på alle tidspunkter skal være 'passende tildækket'.

Mailen med de lettere komiske retningslinjer har, siden den blev udsendt, fået sit eget liv på nettet, hvor den bliver gjort stygt til grin. Og mon ikke også der er en kunstner eller to, der på søndag forsøger at udfordre de puritanske retningsllinjer.

1 af 6 
2 af 6 
3 af 6 
4 af 6 
5 af 6 
6 af 6 Det er scener som denne, hvor Pink leverede en hed Grammy-optræden i 2010, som CBS nu vil gøre alt for at undgå. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Bill Fay: 'Countless Branches' (Dead Oceans-album/Ude 17. januar)
2.The Black Lips: 'Sing in a World That’s Falling Apart' (Fire-album/Ude 24. januar)
3.Oscar Danielson: 'Det här kan bli året som jag faller' (Sif-album/Ude 17. januar)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Efterklang: 'Lyset' (Rumraket-ep/Ude nu)
2.School of X: 'Destiny' (Tambourhinoceros-ep/Ude nu)
3.Beck: 'Hyperspace' (Capitol-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere