Mac Daddy døde på grund af stoffer

Comeback førte til stofmisbrug: Rapperen Chris Kelly, også kendt under kunstnernavnet Mac Daddy, døde af en blanding af kokain og heroin kun 34 år gammel

Umiddelbart før sin død tog Mac Daddy speedballs, en blanding af kokain og heroin. (Foto: AP)
Umiddelbart før sin død tog Mac Daddy speedballs, en blanding af kokain og heroin. (Foto: AP)

For nylig fik rap-gruppen Kris Kross et succesfyldt comeback, og pengene raslede igen ind. Det fik Mac Daddy til at gå amok i stoffer. Det skriver TMZ.

Kilder fortæller TMZ, at Mac Daddy gennem de sidste 10 år har været afhængig af stoffer, men at han indimellem har taget en 'kold tyrker'.

I januar måned i år var han stoffri, men det ændrede sig drastisk efter det succesfulde comeback for Kris Kroos i Atlanta i februar måned.

Kilderne fortæller, at Mac Daddys ego blev lige så stort som hans voksende pengepung, og han begyndte at feste løs på diverse klubber sammen med andre rappere fra Atlanta. Og i den forbindelse kom hans stofmisbrug tilbage med fuld styrke.

Se også: Kris Kross-stjerne pludselig dødSe også: Kris Kross kan stadig ikke tage bukserne rigtigt på

Mac Daddys mor fortalte politiet, at hendes søn havde taget såkaldte speedballs - en blanding af kokain og heroin i forbindelse med sit dødsfald tirsdag nat i denne uge. Og politiet mener, at stofferne var medvirkende til hans død.

0 kommentarer
Vis kommentarer