AC/DC-sanger: Vi stopper ikke

Brian Johnson forsikrer, at den australske gruppe samles igen i næste måned for at begynde indspilningerne til et nyt album

Angis Young og Brian Johnson fyrer den af på scenen. (Foto. Anders Brohus)
Angis Young og Brian Johnson fyrer den af på scenen. (Foto. Anders Brohus)

AC/DC-sangeren Brian Johnson skyder nu alle rygter ned om det australske bands opløsning.

Rygterne passer ikke, siger han til britiske the Telegraph. Tværtimod mødes gruppen i Vancouver, Canada, i næste måned for at begynde indspilningerne til album nummer 16 - en efterfølger for 'Black Ice' fra 2008.

- VI vil helt sikkert samles igen i maj i Vancouver. Samle nogle guitarer op, gi' den en skalle og se, om nogen har nogle sange eller ideer. Hvis noget sker, indspiller vi det, siger Brian Johnson.

Bekræfter sygdom
Sangeren bekræfter, at et af medemmerne har helbredsproblemer uden at sætte navn på, men det er en offentlig hemmelighed, at der er tale om guitaristen Malcolm Young, storebror til gruppens ansigt udadtil, Angus Young.Brian Johnson - vi samles til maj. (Foto: Anders Brohus)
Brian Johnson - vi samles til maj. (Foto: Anders Brohus)


Malcolm Young skulle være blevet ramt af et slagtilfælde for tre uger siden, og det har efterladt en blodansamling i hjernen. Det har gjort ham ude af stand til at spille, som han plejer, og så startede rygterne om, at AC/DC havde besluttet af stoppe.

Usikker fremtid
- Jeg vil ikke sige noget om fremtiden. Jeg udelukker ikke noget. En af drengene har en alvorlig sygdom, men jeg vil ikke sige meget om det. Han er en stolt mand og meget privat. En vidunderlig fyr. Vi har været venner i 35 år, og jeg ser op til ham i høj grad, siger Johnson.

Se også: Rygte: AC/DC stopper 40 årig karriereSe også: AC/DC-Kilde: Rygterne usande

Brian Johnson kommenterer også planer, han selv lancerede i februar, om, at bandet ville tage på en 40 års jubilæums-turne med 40 koncerter i 40 forskellige byer.

- Det vil være en vidunderlig måde at sige farvel på. Vi vil elske at gøre det, men det svæver altsammen i det uvisse lige nu.

0 kommentarer
Vis kommentarer