Rapper skar penis af og hoppede ud fra balkon

En kendt rapper forsøgte at begå selvmord ved at skære sin penis af og hoppe ud fra en balkon på anden sal

Andre Johnson kom kritisk tilskade, efter han skar penis af og hoppede ud fra balkon. (Foto: Privatfoto)
Andre Johnson kom kritisk tilskade, efter han skar penis af og hoppede ud fra balkon. (Foto: Privatfoto)

Rapperen Andre Johnson valgte i går morges at skære sin penis af, inden han hoppede ud fra 2. sal i en lejlighed i det nordlige Hollywood i Los Angeles. Det oplyser politiet til CNN.

Det var angiveligt et forsøg på selvmord, da rapperen lemlæstede sig selv. Da politiet ankom til ulykkestedet, lå 40-årige Andre Johnson på fortorvet med kritiske skader og blev hastigt kørt med ambulance til Cedars-Sinai Medical Center i LA.

Ifølge CNN ved man endnu ikke, hvad årsagen til ulykken er. Men en musiker, der bor i samme bygning som Johnson, har fortalt TMZ, at de ikke havde taget nogen stoffer, der ville udløse episoden.

Johnson er tilknyttet hip hop-gruppen Northstar, som blandt andet samarbejdet med Wu-Tang Clan i LA. Johnson går selv under navnet 'Kristus Bærer', men lederen af bandet afviser, at ulykken har noget at gøre med dem. Lederen fortæller, at Johnson ikke har arbejdet for gruppen i flere år.

Epsioden skete mindre end 24 timer efter, at udgivelsen af 'OOOH!' blev udgivet. Det er den seneste musikvideo med Rugged Monk som Black Knight.

0 kommentarer
Vis kommentarer