Dansk Miley Cyrus-koncert måske i fare

Den kontroversielle sangerinde udskyder starten på sin Europa-turné på grund af sygdom

Miley Cyrus er stadig for sløj til at optræde. (Foto: AP)
Miley Cyrus er stadig for sløj til at optræde. (Foto: AP)


Se også: Syg Cyrus: - Hold nu kæft og lad mig blive friskSe også: Miley Cyrus indlagt på hospital

4. juni bliver en god dag for de danske Miley Cyrus-fans. De kan nemlig se frem til at se den twerkende sangerinde give koncert i Forum i København.

Eller kan de?

Den unge popstjerne aflyste tidligere på måneden den resterende del af sin amerikanske tour, og nu udskyder hun også de to første koncerter på sin europæiske tour på grund af sygdom.

Ekstrem allergi
Siden 15. april, hvor Cyrus fik en allergisk reaktion over for en bestemt form for antibiotika, har hun ikke været på toppen. Hun så ellers ud til at være i bedring efter to uger, men nu er situationen vendt.

- Efter en lang periode med forbedringer er Cyrus' symptomer nu vendt tilbage, og lægerne vil ikke lade hende rejse. Denne type ekstreme allergiske reaktion kan vare op til 27 dage, og i den periode skal hun være under konstant lægeligt opsyn, lyder det i en meddelelse på sangerindens hjemmeside.

Miley Cyrus - i en dunst af junkfood, joints og popcorn smed stjernen hæmningerne foran 20.000 i Oakland. (Arkivfoto: AP) Kendte Miley Cyrus: Klædt af i USA

Cyrus selv er frustreret over sygdommen.

- Jeg kan ikke lade være med at græde. Jeg vil tilbage på tour. Det er meningen, at jeg skal optræde for jer, ikke at jeg skal ligge i en hospitalsseng, skrev hun for nylig på Twitter.

Sangerinden giver efter planen koncert 6. maj i London, og 4. juni besøger hun altså København.

0 kommentarer
Vis kommentarer