Rapper besvimer: Styrter ned fra scenen

August Alsina mistede bevidstheden under en optræden og faldt ned blandt publikum

Rapperen August Alsina faldt i mandags ned fra scenen under en koncert. (Foto: All Over)
Rapperen August Alsina faldt i mandags ned fra scenen under en koncert. (Foto: All Over)

Ikke alle optrædener går lige efter bogen, men den amerikanske rapper August Alsinas koncert i New York i mandags var en af de helt gale.

Under koncerteni Irving Plaza mistede den 22-årige rapper bevidstheden, mens han stod helt ude på scenekanten. Det resulterede i, at han tippede ud over kanten og hamrede ned i gulvet foran publikum.

Det skriver TMZ.

Se også: Sådan fjerner du 'virussen' U2

Her kan du se videoen af det voldsomme fald. (Video: Youtube)

Et hold sikkerhedsfolk var hurtigt fremme ved den bevidstløse rapper, hvorefter de bar ham ud til backstage-området. Her skulle han angiveligt have fået et anfald af kramper. Hurtigt ankom en ambulance med en læge, der tog rapperen i behandling på stedet.

Da August Alsinas forlod bygningen på en båre, var han atter ved bevidsthed og vinkede til bekymrede fans, der stimlede sammen om ambulancen.

Ifølge TMZ er han stadig indlagt på hospitalet.

Se også: Volds-rapper erkender at brække fans næse

Lægerne testede hans blod for stoffer, men fandt ifølge rapperens talsmand ingen tegn på, at han havde taget hårde stoffer. Der var dog spor af marihuana.

Indtil videre mener lægerne, at episoden skyldtes, at August Alsinas var udmattet og dehydreret.

August Alsina udgav sit debutalbum i foråret. Til  BET Awards i juni vandt han to priser, en for 'Best new artist' og desuden 'Coca-Cola Viewers' Choice Award'. (Foto: All Over)
August Alsina udgav sit debutalbum i foråret. Til BET Awards i juni vandt han to priser, en for 'Best new artist' og desuden 'Coca-Cola Viewers' Choice Award'. (Foto: All Over)

Intl. kendte - 15. sep. 2014 - kl. 20:56 TV: Får dødstrusler for at ligne Nicki Minaj

0 kommentarer
Vis kommentarer