Axl Rose vil fortsætte i AC/DC

Trods massiv kritik og praktiske udfordringer vil rockstjernen gerne beholde jobbet

Axl Rose og Angus Young på scenen i Lissabon - 12. juni kommer AC/DC til Aarhus. (Foto: AP)
Axl Rose og Angus Young på scenen i Lissabon - 12. juni kommer AC/DC til Aarhus. (Foto: AP)

Det mødte stor kritik fra fans og anmeldere, da rockgruppen AC/DC meddelte, at Guns N' Roses-medlemmet Axl Rose ville overtage rollen som gruppens frontfigur på bandets kommende turné, fordi gruppens normale forsanger, Brian Johnson, var nødt til at droppe den på grund af problemer med hørelsen.

Axl Rose og Angus Young rockede 60.000 i Portugal - 46.000 venter i Aarhus søndag 12. juni. (Foto: AP) Koncert-anm. Forrykte AXL/DC: Lort N' lagkage

Men på trods af kritikken og skuffede miner, har Axl Rose fået smag på livet som forsanger i det australske rockband. Han vil meget gerne fortsætte i rollen som frontfigur, efter at gruppens turné slutter i juni, fortæller bandets guitarist, Angus Young.

Det skriver The Toronto Sun.

- Jeg ved, at han er meget spændt. Han bliver ved med at spørge, om han kan gøre mere. Men når det kommer til stykket, ved vi ikke rigtigt, hvordan vi vil fortsætte. Men vi vil igennem denne turné, og vi er dedikeret til det, forklarede Angus Young, forleden i et interview med den tyske radiokanal NDR.

Brian Johnson og Angus Young fra legendariske AC/DC under en stadionkoncert i Madrid i fjor. (Foto: All Over) INTL. MusikNYT Tunghør AC/DC-stjerne søger hjælp

Og generelt har AC/DC været glad for, at Axl Rose kunne træde til og gennemføre turnéen på trods af en brækket fod.

- Axl har gjort et fantastisk stykke arbejde, og han er næsten ude af stolen nu (kørestolen red.). Det har været virkelig godt, sagde Cliff Williams, der er bassist i bandet, om det nye bandmedlem.

22 kommentarer
Vis kommentarer