Bekræftet: Superstjernen Prince er død

Princes manager bekræfter over for nyhedsbureauet AP, at det er den 57-årige sanger, der er fundet død

Hvilken mand var det, verden mistede torsdag? Se med i Ekstra Bladets mindeudsendelse om Prince

Et lig blev i dag fundet i hjemmet hos superstjernen Prince. Nu bekræfter hans manager Yvette Noel-Schure over for nyhedsbureauet AP, at det er sangeren, der er død 57 år gammel.

Ifølge det lokale medie KSTP.com blev ambulancer tilkaldt til huset i Chanhassan i Minnesota i USA klokken 09.43.

Politiet bekræfter over for mediet, at de er i gang med en efterforskning af dødsfaldet.

- Vi frigiver ikke nogen oplysninger om identiteten på den person, der blev fundet død, før de pårørende er blevet underrettet, siger sheriffens talsmand Jason Kamerud ifølge CNN.

I sidste uge, fredag den 15. april, måtte den 57-åriges privatfly nødlande i Illinois, fordi han havde fået det dårligt og måtte indlægges på hospitalet. Det skrev magasinet People.

Ifølge Princes manager var det på grund af en alvorlig omgang influenza, som han havde kæmpet med i flere uger. Alligevel gennemførte han en koncert den 16. april.

Prince blev kendt i 1970'erne, da han brød igennem med hittet 'Wanna Be Your Lover', og han solgte millioner af albums da han ramte hitlisterne med albums som 'Purple Rain' og '1999'.

Han blev givet det borgerlige navn Prince Rogers Nelson, da han blev født den 7. juni 1958. Han har et enkelt barn sammen med sin ekskone Mayte Garcia.

Med over 100 millioner solgte albums er han en af dem, der har solgt flest plader i musikhistorien.

 

Vi rydder sendeplanen til fordel for Prince. Vi spiller en hel time af de største Prince-hits uafbrudt fra kl. 22 på Ekstra Bladet Radio. Hent app’en og lyt med.

 

76 kommentarer
Vis kommentarer