Betjent: Jeg hjalp med at opdigte Tupacs død

Politibetjent siger, han blev betalt for at hjælpe rapperen med at opdigte hans død

Der bliver tilsyneladende ved med at dukke konspirationer op omkring, hvorvidt Tupac Shakur ER død. (Foto: AP)
Der bliver tilsyneladende ved med at dukke konspirationer op omkring, hvorvidt Tupac Shakur ER død. (Foto: AP)

En pensioneret politibetjent antyder, at den berømte vestkyst-rapper måske stadig er i live.

Betjenten hedder David Myers og er i øjeblikket indlagt på et hospital på grund af meget dårligt helbred. Men han fortæller nu, at han blev betalt halvanden millioner dollars for at hjælpe Tupac med at opdigte hans død.

Tupac Shakur, der også er kendt som 2Pac, døde i et såkaldt 'drive by-shooting' tilbage i 1996. Han var kun 25 år.

Lige siden er der fra tid til anden opståede konspirationer om, hvorvidt han måske alligevel er i live, ligesom der flere gange er blevet udgivet sange i hans navn.

’Beviserne’ på ’Paul is dead’-teorien er overvældende mange. Blandt de mest kendte er påstanden om, at John Lennon skulle synge ’I buried Paul’ til slut i sangen ’Strawberry Fields Forever’. Den officielle forklaring lyder dog på, at der bliver sunget de noget mindre kontroversielle ord: Cranberry Sauce. (Foto: AP) Kendte Paul er død, Elvis lever, og Stevie Wonder er ikke blind ...

Se også: CIA bekræfter: - Vi ved ikke, hvor Tupac er

Nu siger David Myers fra hans dødsleje, at han ønsker, at verden får hele sandheden at vide.

- Verden skal vide, hvad jeg har gjort. Jeg er flov over, at jeg lod mig betale, og jeg kan ikke dø uden at lade verden få det at vide, siger han ifølge britiske Mirror.

Han mener, at pladeproduceren Suge Knight spillede en stor rolle i at hjælpe med at få det til at ligne, at Tupac Shakur døde.

Suge Knight sidder lige i øjeblikket varetægtsfængslet og venter på retssag, fordi han er tiltalt for i februar i år at have slået en person ihjel, da han i Compton i Californien angiveligt dræbte sin ven, musikproduceren Terry Carter, da han kørte over ham med sin truck. Han nægter sig skyldig.

Artiklen fortsætter under billedet...

Her ses Tupac Shakur og Suge Knight sammen. (Foto: AP)
Her ses Tupac Shakur og Suge Knight sammen. (Foto: AP)
 

Ifølge David Myers var over 30 personer betalt for at opdigte Tupac Shakurs død, herunder politiet, læger og en lang række vidner.

Han påstår endda, at Tupac betalte for at få lavet en kopi af hans krop, som kunne blive kørt til lighuset.

Der har været mange konspirationer, men det mest sandsynlige er dog, at han døde 7. september i 1996. Her blev han skudt flere gange i krydset mellem Flamingo Road og Koval Lane i Las Vegas.

Han havde været til boksekampen mellem Mike Tyson og Bruge Sheldon og havde her været involveret i et skænderi med bandemedlemmet Orlando 'Baby Lane' Anderson.

Kort tid efter på vej til en natklub kørte en bil op på siden af bilen med Tupac Shakur i. Rapperen stod med overkroppen oppe af soltaget, hvor han blev skudt i brystet, bækkenet, den højre hånd, låret og den ene lunge.

Se også: Afdød rapper får egen Broadway-musical

96 kommentarer
Vis kommentarer