Beyoncé efter rygter om utroskab: Jeg elsker min mand

Sangerinden sendte en varm hilsen af sted til Jay Z fra scenen i Miami i aftes

Beyoncé og Jay Z under en basketballkamp i Los Angeles i starten af marts. (Foto: AP)
Beyoncé og Jay Z under en basketballkamp i Los Angeles i starten af marts. (Foto: AP)

Da Beyoncé sendte sit nye album på gaden i weekenden, opstod der hurtigt rygter om, at én af sangene handler om ægtemanden Jay Z's utroskab.

På sangen 'Sorry' synger Beyoncé blandt andet om en 'Betty with the good hair', som flere medier har spekuleret i kan være designeren Rachel Roy.

Efter albummet udkom, delte designeren et billede på Instagram og skrev 'Good hair, don't care' (Flot hår, ligeglad, red.).

Jay Z og Beyonce på den røde løber. (Foto: AP) Intl. kendte Fyret efter Jay Z og Solanges elevator-kamp

Rachel Roy arbejdede for tøjfirmaet Rocawear, som Jay Z var med til at stifte, og var fra 2005 til 2009 gift med musikmogulens tidligere ven og forretningspartner Damon Dash. 

De hårdnakkede rygter om, at Jay Z har været sin kone uto med Rachel Roy begyndte allerede i 2014, da stjerneparret sammen med Beyoncés søster Solange havde et skænderi et en elevator på et celebert hotel i New York.

Jay-Z's svigerinde er åbenbart ikke helt tilfreds med rapperen. Billedet her af Jay Z og Beyonce er fra aftenen, hvor hun gik amok på ham. (Foto: AP) Intl. kendte TV: Her får Jay Z tæsk af svigerinden

Solange gik amok på Jay Z og tæskede løs på ham, mens Beyoncé bare kiggede på, og intet gjorde for at stoppe sin vrede søster.

Efterfølgende hævdede flere amerikanske medier, at grunden til Solanges raseri var, at Jay Z havde været utro med Rachel Roy.

Beyoncé har ikke kommenteret rygterne direkte, men i kølvandet på de seneste skriverier om hendes mands 'knalden udenom', sendte hun i går en hilsen af sted til ham fra scenen i Miami.

Hvem er det, at Jay Z har været utro med? Spekulationerne er i fuld gang. (Foto: AP) Intl. kendte Forhadt designer afviser affære med Jay Z

- Jeg vil dedikere denne til min smukke mand. Jeg elsker dig så højt, sagde hun, før hun sang balladen 'Halo'. Det skriver Daily Mail.

Beyoncé lægger til sommer vejen forbi Danmark, hvor hun giver koncert i Parken den 24. juli.     

INTL. Album-anm. Beyoncé bluffer: Skinnet bedrager

1 af 2 (Foto: Ap)
2 af 2 Beyoncé og Jay Z under en basketballkamp i Los Angeles i starten af marts. (Foto: AP)
2 kommentarer
Vis kommentarer