Beyoncés far: Destiny's Child reunion på vej

Den succesfulde poptrio fra Texas genoptager muligvis det musikalske samarbejde

Destiny's Child under en koncert i Tokyo anno 2005. (Foto: AP)
Destiny's Child under en koncert i Tokyo anno 2005. (Foto: AP)

Beyoncés far, Mathew Knowles har afsløret for en gruppe fans, at en reunion blandt de tre stjerner, Beyoncé, Kelly Rowland og Michelle Williams måske er på vej.

- Jeg er ekstrem håbefuld over, at damerne vil vende tilbage med et nyt album og en tour. Jeg arbejder selv på et par Destiny's Child projekter lige nu, sagde Mathew Knowles til de håbefulde fans.

Se også: Legendarisk power-pigegruppe genforenet

Destiny's Child var en R&B og popgruppe, der i 2005 i Barcelona annoncerede, at de ikke længere ville optræde. Ifølge World Music Awards er de den bedst sælgende pigegruppe nogensinde. De er kendt for hits som 'Bootylicious', 'Survivor' og 'Say My Name'.

Destiny's Child blev i sin tid repræsenteret af Beyoncés far, og han håber at slå mønt på dem igen.

Desværre virker det som om, at det forestående Destiny's Child-projekt ikke foreløbig er ny musik eller en tour. Derimod handler det mere om Mathew selv end om damerne, da han skriver en bog om tiden som manager for pigegruppen.

- Min anden bog vil være en selvbiografi om Destiny's Child, og så taler jeg med film- og tv-personer lige nu omkring en Destiny's Child film eller TV-serie, siger Mathew Knowles.

Det er dog ikke sikkert, at han har taget højde for, at Beyoncé har lagt farmand på is, efter det kom frem, at han i årevis var Beyoncés mor, Tina Knowles utro og fik et barn uden for ægteskabet.

Se også: Beyonce bliver skilsmissebarn

Vi håber dog stadig på, at den musikalske trio genoptager Destiny's Child.

Destiny's Child under Super Bowl 2013. (Foto: AP)
Destiny's Child under Super Bowl 2013. (Foto: AP)
 

5 kommentarer
Vis kommentarer