Bieber smidt ud af festival

Den skandaleramte popdreng Justin Bieber blev søndag smidt ud af en sikkerhedsvagt fra Coachella-festivalen i Californien

Justin Bieber var i hopla på den amerikanske festival - lige indtil han blev smidt ud på røv og albuer. (Foto: All Over)
Justin Bieber var i hopla på den amerikanske festival - lige indtil han blev smidt ud på røv og albuer. (Foto: All Over)

Ta' en tungeslasker, min dreng. (Foto: coachella) INTL. MusikNYT - 13. apr. 2015 - kl. 18:22 BADR... Kysset af Madonna

Se også: Arrestordre på Justin Bieber

Søndag aften endte Justin Biebers eventyr på den populære Coachella-musikfestival - hvor blandt andet danske Mø, var på programmet - i Californien brat og pinligt, da en sikkerhedsvagt tog førergreb på den unge popsanger og smed ham ud fra festivalen.

Episoden var kulminationen på en kontrovers, hvor Bieber insisterede på at komme ind på VIP-området under Drakes koncert, selv om der var overfyldt, og det ifølge festivalen ikke ville være sikkerhedsmæssigt forsvarligt at lukke flere ind - heller ikke selvom de som Bieber og hans venner var udstyret med de rigtige armbånd.

Bieber nægtede at stille sig ud blandt publikum for at se koncerten, hvilket resulterede i, at en sikkerhedsvagt måtte tage hårdhændede metoder i brug. Efterfølgende forsvandt Bieber og co. helt fra festivalen.

Justin Bieber har ikke lutter gode koncerterfaringer. Her må han tage flugten fra scenen efter et flaskekast fra publikum.

Se også: TV: Bieber flygter efter flaskekast

 

28 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Human Impact: 'Human Impact' (Ipecac-album/Ude 13. marts)
2.The Secret Sisters: 'Saturn Return' (New West-album/Ude 28. februar)
3.Honey Harper: 'Starmaker' (ATO-album/Ude 6. marts)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Andy Shauf: 'The Neon Skyline' (Anti-album/Ude nu)
2.The Wood Brothers: 'Kingdom in My Mind' (Honey Jar-album/Ude nu)
3.Wolf Parade: 'Thin Mind' (Sub Pop-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere