Biebers nye stil: I tirsdags skred han også

Justin Bieber har en meget kort lunte lige for tiden. I aftes smuttede han fra en koncert i Oslo. I tirsdags var det et live-interview han pludselig forlod

Justin Bieber ville åbenbart ikke smadre internettet med de spanske radioværter. (Screendump)
Justin Bieber ville åbenbart ikke smadre internettet med de spanske radioværter. (Screendump)

Justin Bieber virker til at have fået nok. Nok af skrigende piger og nærgående fans. Og nok af dumme spørgsmål fra ofte lige så nærgående journalister.

- Stop. Glem det. Jeg er færdig, sagde Justin Bieber. Og dét mente han! (Foto: AP) INTL. MusikNYT - 30. okt. 2015 - kl. 07:40 TV: Se rasende Bieber skride fra scenen

Torsdag aften nåede den 21-årige canadier kun at synge ét enkelt nummer under en intimkoncert i Oslo, før hans fans havde irriteret ham så meget, at han forlod scenen.

INTL. MusikNYT - 29. okt. 2015 - kl. 23:10 Rasende Bieber stopper Oslo-koncert efter én sang

Og det er ikke først gang i denne uge, at popikonet skrider i utide. Tirsdag var Justin Bieber i Spanien, og i den forbindelse blev han interviewet under en live-udsendelse på den spanske radiostation 40 Principales.

Den kortluntede sanger virkede alt andet end oplagt under interviewet, og da værterne foreslog, at han skulle være med på lidt sjov og ballade for at ’break the internet’, rejste sangeren sig og forlod radiostudiet uden at sige et ord.

I første omgang troede radioværterne, at Bieber gik forkert. Men det var et helt bevidst valg fra sangeren, da han tog døren ud af studiet og ikke kom tilbage.

Se Bieber exit her:

17 kommentarer
Vis kommentarer