Biebers pladeselskab: Det er meget trist

Universal Music beklager, at Justin Bieber skred under sin minikoncert i Oslo i aftes

Justin Bieber var i Norge for at promovere sit kommende album. (Foto: AP)
Justin Bieber var i Norge for at promovere sit kommende album. (Foto: AP)

Lyset i øjnene hos de begejstrede fans blev hurtigt slukket, da Justin Bieber efter bare ét nummer valgte at forlade scenen på Chateu Neuf i Oslo.

Sangerens pladeselskab beklager, at Justin Bieber, som er en af deres største stjerner, ikke gennemførte den aftalte koncert torsdag aften.

- Det er meget trist, vi er meget kede af, hvad der er sket. Det så ud til at blive en hyggelig aften, og så sker dette, siger markedsdirektør i Universal Music Gjermund Moastuen til den norske avis VG.

Se også: Biebers nye stil: I tirsdags skred han også

Han fortæller, at pladseselskabet er i dialog med Biebers management for at få mere klarhed over, hvad der egentlig skete, da det 21-årige popidol forlod koncerten i vrede efter at have forsøgt at tørre vand af scenen.

- Vi er kede af det og beklager på vegne af Universal. Vi håber, det bliver en bedre oplevelse, hvis han kommer tilbage, siger han.

Justin Bieber - popstjernen var et smut fordi en politistation i Miami Beach i fjor. (Foto: AP) INTL. MusikNYT - 31. okt. 2015 - kl. 12:26 Sådan vil Bieber redde karrieren

Det var aftalt, at Justin Bieber skulle have optrådt med seks numre. Det ville have givet norske TV2 en halv times lang tv-optagelse, som skulle have været vist 13. november.

- Stop. Glem det. Jeg er færdig, sagde Justin Bieber. Og dét mente han! (Foto: AP) INTL. MusikNYT - 30. okt. 2015 - kl. 07:40 TV: Se rasende Bieber skride fra scenen

- Det er helt klart et brud på aftalen, vi havde med Justin Bieber. Nu står vi tilbage med én sang, og det fylder ikke 30 minutter, siger Jan-Petter Dahl, kommunikationschef i norsk TV2 til VG.

Eva Rasmussen, 19, og Stine Randløv, 20, der her ses i en selfie før koncerten i Oslo, ærgrer sig over, at mødet med Justin Bieber blev uventet kort. (Privatfoto) INTL. MusikNYT - 30. okt. 2015 - kl. 03:57 Eva og Stine til afbrudt koncert: Vi forstår Bieber

1 af 2 Justin Bieber skuffede mange forventningsfulde fans i Oslo torsdag aften. (Foto: Stella Pictures)
2 af 2 Justin Bieber var i Norge for at promovere sit kommende album. (Foto: AP)
13 kommentarer
Vis kommentarer