Bono: Kommer måske aldrig til at spille igen

U2-frontmand Bono fortæller i et langt indlæg på bandets hjemmeside, at han måske aldrig kommer til at spille guitar igen

Bono er måske færdig som guitarist, men ikke som sanger og sangskriver. (Foto: AP)
Bono er måske færdig som guitarist, men ikke som sanger og sangskriver. (Foto: AP)
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

U2 dropper Danmark

Efter han i november måned styrtede på cykel i Central Park i New York har U2-sangeren Bono kæmpet for at komme til hægterne igen. Det voldsomme cykelstyrt medførte blandt andet en brækket albue, brud i ansigtet, på hånden og et brækket skulderblad.

Efterfølgende er sangeren blevet udstyret med en titanium-albue, hvilket tilsyneladende kan risikere at sætte en stopper for hans guitarspil.

Den 54-årige rockstjerne har siden november tilbragt tiden i hjemmet i Dublin, hvor han har - udover genoptræning - har brugt tiden på at skrive en umanerlig lang 'årsopgørelse' med titlen 'LITTLE BOOK OF A BIG YEAR: Bono's A to Z of 2014 ', hvori han blandt andet afslører, at han ikke længere er fysisk i stand til at håndtere til sine guitarer, men dog alligevel har haft tid til at skrive nye sange.

- I skrivende stund er det uklart, om jeg nogensinde kommer til at spille guitar igen. Bandet har mindet mig om at hverken de eller den vestlige civilisations overlevelse afhænger af dette, skriver den humoristiske og hudløst ærlige sanger i sit indlæg, der fylder intet mindre end 6.197 ord.

Læs hele indlægget HER

Clinton afløste skadet Bono

Bono i trafikulykke - skal opereres

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind