Bono takker svensk politi

Her til aften takkede Bono fra scenen i Globen i Stockholm politiet for deres indsats under den aflyste U2-koncert i går

Her til aften takkede Bono under koncerten i Stockholm det svenske politi for at have passet på publikum og U2 under gårsdagens aflyste koncert.(Foto: Polfoto)
Her til aften takkede Bono under koncerten i Stockholm det svenske politi for at have passet på publikum og U2 under gårsdagens aflyste koncert.(Foto: Polfoto)

Det verdensberømte rockband U2 blev i går tvunget til at aflyse deres koncert af sikkerhedsmæssige grunde, fordi en mand blandt publikum, der viste sig at være politimand, var gået ind til koncerten blandt publikum med en pistol i sin taske.

Her til aften under mandagens koncert i Globen i Stockholm benyttede Bono lejligheden til at takke politiet fra scenen.

Sådan så det ud i aftes, da Globen blev rømmet på grund af problemer med sikkerheden. (Privatfoto) INTL. MusikNYT - 21. sep. 2015 - kl. 14:32 Pistolmand fra U2-koncert identificeret

Tak fordi i passede på os
- Vi er meget glade for at være her i Stockholm og faktisk udføre en koncert. I har måske hørt om, at vi havde et lille sikkerhedsproblem igår. Og jeg må sige, at vores publikum taklede sagen på en fantastisk måde. Og det gjorde politiet også.

- Der var selvfølgelig politi over alt. Og det er nødvendigvis ikke noget godt, når der er politi over alt. Men i går føltes det faktisk rigtig godt. Så vi har en meddelelse til  politiet.  Tak fordi i var så forsigtige. Tak fordi, at i passede på publikum og bandet. Det var svært at stoppe koncerten i går, men det var det rigtige at gøre. Og gæt engang. Vi får lov til at blive her en ekstra dag, forklarede Bono fra scenen.

Se også: Drama før U2-koncert: Politiet evakuerer arena

Fans af U2 foran Globen i Stockholm. (Foto: AP) INTL. MusikNYT - 21. sep. 2015 - kl. 09:09 Dansker i U2-drama: Det virker lidt komisk

Bono spytter vand ud i luften under aftenens koncert.(Foto: Polfoto)
Bono spytter vand ud i luften under aftenens koncert.(Foto: Polfoto)
 

 

 

1 af 2 Bono spytter vand ud i luften under aftenens koncert.(Foto: Polfoto)
2 af 2 Her til aften takkede Bono under koncerten i Stockholm det svenske politi for at have passet på publikum og U2 under gårsdagens aflyste koncert.(Foto: Polfoto)
8 kommentarer
Vis kommentarer