Bowies testamente afslører: Sådan skal formuen fordeles

Musiklegenden aske er allerede spredt på Bali

Her kan du se et sammenklip af Bowies sange af optrædender

Det kom bag på alle hans fans, da musiklegenden David Bowie døde af leverkræft den 10. januar i år.

Men i virkeligheden havde han gemt på hemmeligheden om sygdommen i 18 måneder, og den 69-årige musiklegende har selv været helt forberedt i forhold til, hvordan han ønskede, at hans formue på omkring 100 millioner dollars, 688 millioner danske kroner, skulle fordeles efter hans død. Det fremgår af testamentet, der er indgivet til Retten på Manhattan, ifølge NY Daily News.

Ikon i mere end 45 år: Se David Bowies liv i billeder

Hovedparten af formuen bliver delt mellem hans hustru Iman og hans børn, men også hans assistent gennem lang tid, Corinne Schwab, får to millioner dollars, mens hans veninde Marion Skene, der var hans søns barnepige, får en million dollars.

David Bowie var far til to børn. Den 15-årige datter, Alexandra, som han har med Iman får 25 procent af formuen og en ejendom nær Woodstock, mens Duncan Jones, der er David Bowies søn fra et tidligere ægteskab med Angela Barnett, også får 25 procent.

Resten af hans formue går til hustruen, der også får hans ejendomme, inklusive deres lejlighed på Lafayette Street på Manhattan, skriver Daily News.

Det var også efter musikerens ønske, at der ikke blev holdt en begravelse for ham. I stedet blev han brændt, og hans nærmeste familie spredte hans aske på Bali efter en buddhistisk ceremoni under helt private former.

David Bowie udgav sin seneste blade 'Blackstar' blot to dage før sin død, på sin 69 års fødselsdag. Albummet har gået sin sejrsgang og blev nummer et på den amerikanske Billboard-liste, ifølge hitlistemediet Billboard.com.

Bowies sidste album kravler op ad hitlister

Her ses Bowie i den sidste video: 'Lazarus'. (PR Foto)
Her ses Bowie i den sidste video: 'Lazarus'. (PR Foto)